« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΗ Απατεωνιά της «Αριθμολογίας» των Μονοθεϊστών

Τίποτε δεν είναι πιο βαρετό στις ημέρες μας από την προσπάθεια πάμπολλων κύκλων Καμπαλιστών ή εσωτεριστών Χριστιανών ν' αποδείξουν τα' αναπόδεικτα μέσω της λεγομένης «Αριθμολογίας», συχνά καταφεύγοντας σε εξισώσεις Ιησούς = Ήλιος = Έλλην και σε ανάλογες γελοιότητες.

Για να στηρίξουν αυτή την αυθαίρετη ψευδομαθηματική και ψευδογλωσσολογική «επιστήμη» τους, οι χρήστες της «Αριθμολογίας» ισχυρίζονται τάχα ότι το σύστημα που ακολουθούν είναι καθαγιασμένο από τα χέρια του Πυθαγόρου, ο οποίος, δυστυχώς γι'αυτόν, διετηρούσε απρόσιτη από τα δημόσια όμματα την φιλοσοφική του Σχολή και άρρητα για τους μη-οπαδούς του τα φιλοσοφικά του δόγματα, ώστε σήμερα να είναι το κύριο θύμα της εκμεταλλεύσεως από τον όποιον απατεώνα προσπαθεί να υποστυλώσει τις ανοησίες του που πωλεί στους αφελείς ή τους ανήμπορους να ξεπεράσουν τα στενά σύνορα του μονοθεϊστικού εφιάλτου.

Για να τελειώνουμε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με όλους αυτούς τους απατεώνες, δημοσιεύουμε εδώ το διασωθέν πατρογονικό σύστημα αριθμήσεως (επάνω σε στήλη από την μακεδονική πόλη Αμφίπολη).
Γίνεται ολοφάνερο εδώ ότι η «οικεία» στους σύγχρονους ανθρώπους αντιστοίχηση που μεθοδεύουν οι «αριθμολόγοι» απατεώνες, δηλαδή λ.χ. Α = 1, Δ = 4, κ.λ.π. ΔΕΝ ίσχυε για τους προγόνους μας πραγματικούς Έλληνες (ή τουλάχιστον για όλους εξ αυτών), για τον απλούστερο λόγο ότι για τούς προαναφερθέντες, δηλ. τους Αμφιπολείς, το Δ συμβολίζει το 10 και το Π το 5.

Μετά από όλα αυτά γίνεται ολοφάνερη η γελοιότητα όλων εκείνων που θέλουν να στηρίξουν τις αυθαιρεσίες και ψευδολογίες τους επάνω στην περιβόητη.. «Αριθμολογία», παρουσιάζοντας τις θλιβερές καμπαλιστικές ή χριστιανικές απατεωνιές τους ως τάχα.. κατευθείαν προερχόμενες από το φιλοσοφικό οπλοστάσιο των πολυθεϊστών προγόνων μας αληθινών Ελλήνων.
Ας φροντίσουμε να καταδείξουμε την απατεωνιά τους σε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους.

Τέρμα τα ψέματα ! Κάτω οι μάσκες!

Ομάδα «Δωδεκάθεο Τώρα»
Πόλη του Ακρωτηρίου, Νότιος Αφρική«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.