« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΠΑΝΑΦΟΜΟΙΩΣΗ

Μία από τις τεχνικές «ήσυχου πολέμου» («quiet war») είναι η ιδιοποίηση - οικειοποίηση. Η στοχευόμενη ομάδα κτυπιέται, ολικά, με δόλια ιδιοποίηση - οικειοποίηση του όλου αγώνα της, ή, μερικά, με δόλια ιδιοποίηση - οικειοποίηση των βασικών σημάτων της (ρητορική, εμβλήματα, κ.ά.).

Ιδιοποίηση είναι η ενέργεια του ιδιοποιούμαι (μετατρέπω κάτι σε κτήμα μου), οικειοποίηση η ενέργεια του οικειοποιούμαι (μετατρέπω κάτι σε δικό μου). Επί του προκειμένου, οι δύο όροι σημαίνουν τον σφετερισμό ή την υφαρπαγή μιας ολόκληρης προσπάθειας ή των βασικών της εργαλείων, με σκοπό την ουσιαστική ακύρωσή της.

Χρησιμοποιώντας κάλπικες εξωτερικές ομοιότητες, την ανειλικρίνεια των οποίων δεν μπορεί να διαγνώσει η μάζα, αγωνιστές - μαϊμούδες παραδίδουν φανερά ή κρυφά τον αγώνα στα χέρια εκείνων ενάντια στους οποίους αυτός είχε αρχικά ξεκινήσει.

Για να επιτευχθεί αυτό μέσα από την αγωνιζόμενη πλευρά, εξουδετερώνονται προηγουμένως οι κανονικοί ηγέτες της. Για να επιτευχθεί έξω από την αγωνιζόμενη πλευρά και ενάντιά της, δημιουργείται και πριμοδοτείται μία καινούργια πλευρά - μαϊμού. Το στίγμα της πλευράς - μαϊμούς πρέπει αρχικά να δείχνει «παραλληλία» προς την κανονική, μέχρι να αισθανθεί αρκετά ισχυρή για να την κτυπήσει. Εάν αντιστρατευθεί εξαρχής, η πλευρά - μαϊμού «καίγεται» και το εγχείρημα αποτυγχάνει.   

Μερική εξουδετέρωση του αγώνα μπορεί να επιτευχθεί και με την λεγόμενη επαναφομοίωση (recuperation): οι επικίνδυνες ιδέες ή τα επικίνδυνα αιτήματα εμπορευματοποιούνται ή αποχωρίζονται από την συνολική διεκδίκηση και, ως μεμονωμένα στοιχεία, επανεντάσσονται σε αυτό το οποίο απειλούσαν.

(από το εσωτερικό σεμινάριο του Υ.Σ.Ε.Ε. «Μεθοδολογία διάλυσης οργανώσεων και τρόποι επιτυχούς αντιμετώπισής της», 6 Νοεμβρίου «2009»)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.