« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΑνακοίνωση υπ' αριθ. 133 / 5. 7. 2002

Με φρίκη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. την καταστροφή διακοσίων (200 !!!) αρχαϊκών τάφων του 8ου αιώνος πριν την απαρχή της χριστιανικής χρονολογήσεως, στη γωνία Σωκράτους 21 και Αχαρνών της Κηφισιάς, στη διάρκεια εκσκαφής για ανέγερση πολυτελών «μαιζονετών», παρά μάλιστα την αντίδραση του τοπικού Δημάρχου και την πρότασή του για διάσωση του νεκροταφείου έναντι οικοδομικών προνομίων στους κατασκευαστές.

Έλληνες. Το ποτήρι έχει προ πολλού ξεχειλίσει σε αυτό τον βυζαντινό και πολιτιστικά καθυστερημένο τόπο που όλα αποτιμώνται πλέον μόνο με χρήμα ή με το βαθμό συμβατότητός τους προς το Ορθόδοξο δικτατορεύον δόγμα. Τη στιγμή που το κατ' ευφημισμόν καλούμενο Υπουργείο «Πολιτισμού» ξοδεύει προκλητικώς δισεκατομμύρια Ευρώ για να αναστηλώσει διάφορες ανά τα. Βαλκάνια εκκλησίες σε συνεργασία με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πατριάρχη της Ισταμπούλ Βαρθολομαίο, δεν βρίσκονται τα ελάχιστα χρήματα για να αγορασθεί στο κάτω-κάτω της γραφής από το Κράτος ένας χώρος που φιλοξενούσε 200 αρχαϊκούς τάφους των προγόνων μας πραγματικών Ελλήνων.

Ντροπή όχι μόνο στους άπληστους εργολάβους που έχουν κατατσιμεντώσει κατ' εικόνα της άσχημης ψυχής τους το ατυχές λεκανοπέδιο της Αττικής, όχι μόνο στο αδιάφορο αν όχι εχθρικό προς την προχριστιανική (δηλ. πραγματική) Ελλάδα επίσημο νεοελληνικό Κράτος, αλλά κυρίως στη χαυνωμένη μάζα των Νεοελλήνων που ανέχεται όλα αυτά, απασχολημένη στο να τρέχει νυχθημερόν για να πληρώσει τα χρέη που η ίδια φορτώθηκε για να αντλεί απόλαυση και καταναλωτική ευδαιμονία.

Όλα πια είναι χρήμα και κέρδος και εκπόρνευση. Και έπονται από ό,τι φαίνεται πολύ χειρότερα. Ας αντισταθούμε.

Δεν υπάρχουν αμέτοχοι. Η αδιαφορία είναι πλέον συνενοχή.

Διαμαρτυρία

Μέλη του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) πραγματοποίησαν την Τρίτη 16 Ιουλίου "2002" συμβολική διαμαρτυρία μπροστά από το οικόπεδο στην Κηφισιά όπου προσφάτως κατεστράφησαν με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού 200 ελληνικοί τάφοι χρονολογούμενοι από τον 8ο προχριστιανικό έως τον 4ο μετα-χριστιανικό αιώνα για να ανεγερθούν πολυτελείς μεζονέτες. Έγινε απαγγελία του ορφικού ύμνου της Μνημοσύνης, μοιράστηκε στον κόσμο η σχετική καταγγελία των Εθνικών και αναρτήθηκε πανό με την επιγραφή: « Εδώ οι εργολάβοι και το νεοβυζαντινό Κράτος κατέστρεψαν τάφους Ελλήνων».

 


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.