« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Ανακοίνωση 248 / 17.2.2012

Η είδηση της ληστείας στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας, αν και μας προξένησε βαθύτατη θλίψη, δεν μας εξέπληξε.
Τα λιγοστά κονδύλια που διαθέτει το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος για την συντήρηση και φύλαξη των Aρχαιολογικών Μουσείων και Αρχαιολογικών Xώρων, υπέστησαν και νέες περικοπές λόγω της περιβόητης «κρίσης» (που είναι πάνω απ' όλα και πριν απ' όλα κρίση αξιών του χριστιανικού και οικονομίστικου κόσμου), έτσι ώστε ένα Μουσείο στο οποίο εκτίθενται κάποιοι από τους πολυτιμότερους πολιτιστικούς θησαυρούς των πραγματικών Ελλήνων να φυλάσσεται από μία και μοναδική φύλακα και να μην υπάρχουν άλλα αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας.

Ξέρει βέβαια το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος να φυλάει καλά τα μοναστήρια του. Ξέρει να προστατεύει (αλλά από ποιους, άραγε;), αλλά και να ενισχύει πολύτροπα εκείνους που πρώτοι επιτέθηκαν στον πραγματικό Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνικό Ανθρωπισμό, αυτούς που με τη βία επέβαλαν τις δικές τους απόψεις και μετέτρεψαν έναν πάλαι ποτέ ένδοξο λαό σε αποβλακωμένο ποίμνιο που δέχεται να του κόβουν τις συντάξεις του για να εξοικονομηθεί το 1/3 μόνο από όσα χάρισε και εξακολουθεί κάθε χρόνο να χαρίζει με συγκεκριμένο νόμο από το 2004 το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος στους θεοκράτες δίκην φοροαπαλλαγής. Ξέρει το (λεγόμενο) «Ελληνικό» Κράτος όχι μόνο να προστατεύει αλλά και να επιχορηγεί σε βάρος του Ελληνικού Έθνους μόνο το πολυπληθέστατο παπαδαριό και τους ζάπλουτους και διεφθαρμένους μοναχούς.

Αρκεί άραγε για να λήξει το θέμα η θεατρινίστικη υποβολή παραίτησης του υπουργού πολιτισμού -που βεβαίως δεν θα γίνει τελικά δεκτή!-, του ίδιου υπουργού που έθαψε τον «Βωμό των 12 Θεών» αφού προγενέστερα δήλωσε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό πως «δεν έχουμε σχέση» με τους Αρχαίους Έλληνες; Βεβαίως και όχι!

Ας αφήσουν καλύτερα τα ρηχά προσχήματα και τις δήθεν «ευθιξίες». Αυτοί που παριστάνουν το «Ελληνικό» Κράτος είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι να διαφυλάξουν το ιστορικό - εθνικό κληροδότημα αυτού του τόπου. Είναι ανίκανοι να διαφυλάξουν την ιερή παρακαταθήκη του πολυθεϊστικού πολιτισμού των πραγματικών Ελλήνων και του έθους της ευγενικής άμιλλας. Είναι γνήσιοι συνεχιστές του έργου του ανθέλληνα αυτοκράτορα της Νέας Ρώμης του Βοσπόρου Θεοδοσίου, εκείνου που -μεταξύ πολλών άλλων εγκλημάτων του κατά του πολιτισμού, κατά του Ελληνικού Εθνισμού και κατά του Ανθρώπου- κατήργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι ερήμωσε την Ολυμπία. Σε εκείνον λοιπόν ας είναι αφιερωμένη η σημερινή ημέρα. Και στους ομοθρήσκους του που παριστάνουν το «Ελληνικό» Κράτος  η σημερινή ξεφτίλα.

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.