« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΑνακοίνωση 261 / 16.10.«2012»

Στους γελοίους καιρούς αυτονόητο είναι ότι μπορεί να συμβεί η οποιαδήποτε γελοιότητα.

Τον τελευταίο καιρό, «προδεφτικοί» και «ελληνόψυχοι» πολιτικάντηδες, υστερικοί ρασοφόροι και εκμισθωμένοι δημοσιογράφοι συναγωνίζονται στην χώρα μας για το ποιος τελικά είναι περισσότερο «χριστιανός» (λες και αυτό είναι κάτι το καλό) και περισσότερο «ορθόδοξος» (αυτό κι αν είναι!) και παράλληλα ομοθυμαδόν επισείουν τους όρους «παγανιστής», «παγανισμός», «παγανιστικό», κ.λπ. ως κάτι το αποκρουστικό, το οποίο οι αποβλακωμένοι εκ των ακροατών ή τηλεθεατών τους καλούνται να ιεραρχήσουν ως δήθεν απείρως χειρότερο του σταλινισμού, του ναζισμού, των χριστιανικών πυρών και σφαγών και της ηθικής εξαχρείωσης.

Τον τελευταίο καιρό επίσης, η κυβέρνηση του ψευδεπίγραφα «ελληνικού» κράτους των Ρωμιών έχει θέσει ως στόχο της να συνδέσει κάθε αντιδημοφιλές εφεύριμά της όχι με ονομασίες που ανήκουν στην κοσμοαντίληψη και θρησκεία που αυτό απροκάλυπτα κατ' αποκλειστικότητα προσκυνά και υπηρετεί, αλλά με Θεούς και Ήρωες του ξένου, αν όχι και εντελώς αντίθετου, προς την «ορθοδοξιά»  πραγματικού Ελληνισμού, του Εθνικού δηλαδή Ελληνισμού, αυτού ακριβώς που το «πνευματικό» κατεστημένο του ψευδεπίγραφα «ελληνικού» κράτους των Ρωμιών χαρακτηρίζει ως «παγανισμό».

Μετά από την αστυνομική «σκούπα» εναντίον των λαθρομεταναστών που την ονόμασαν «Ξένιο Δία», μετά από την ενεργοποίηση του «Αίαντα» που δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ειδικό όχημα καταστολής διαδηλωτών με εκτόξευση ύδατος, τώρα ονόμασαν «Αριάδνη», το ανόητο και ληστρικό «πρόγραμμα» με το οποίο ο πολίτης υποχρεώνεται να πληρώνει 50 ευρώ για υποχρεωτική σύνταξη συμβολαίου κάθε φορά που μεταβάλλεται καθ' οιονδήποτε τρόπο η οικογενειακή κατάστασή του. Και λέμε «ανόητο» γιατί η εφαρμογή αυτής της καινούργιας ληστρικής πατέντας έγινε με το πρόσχημα της αποφυγής λήψης σύνταξης πεθαμένων, κάτι που βεβαίως δεν αποφεύγεται αφού τόσο στον «αριαδνινό» συμβολαιογράφο όσο και στο ληξιαρχείο πρέπει ο ίδιος ο πολίτης να θέλει να προσέλθει.

Σημειώνουμε, για τους φιλομαθείς, ότι το όνομα που επέλεξε το ψευδεπίγραφα «ελληνικό» κράτος των Ρωμιών για το καινούργιο ληστρικό εφεύριμά του, απαντάται στην Ελληνική Θρησκεία ως Θεά και στην μυθολογία ως ηρωϊδα. Στην πρώτη περίπτωση η Αριάδνη αποτελεί πρωτο-ελληνική υπόσταση της Θεάς Αφροδίτης, χθόνια (Αριάγνη, «κατ' εξοχήν αγνή», «καθαρή») όσο και ολύμπια (Αριδήλη, «κατ' εξοχήν δήλη», «διαυγής») ενώ στην δεύτερη περίπτωση εμφανίζεται ως θυγατέρα του Μίνωος και της Πασιφάης και σημαίνον πρόσωπο στον μυθολογικό κύκλο του Θησέως.  

Αυτή λοιπόν την σεβάσμια Θεά επέλεξε για να δώσει όνομα στον τελευταίο του διοικητικό και οικονομικό παραλογισμό το ψευδεπίγραφα «ελληνικό» κράτος των Ρωμιών, το σφιχταγκαλιασμένο με την ορθόδοξη θεοκρατία και στηριζόμενο από τους επιδοτούμενους γλυφοσάλιαγκες, που σαν κούκοι ξεπετάγονται συνεχώς για να μας «ενημερώσουν» ότι είναι «άθεοι» η τελοσπάντον «μοντέρνοι», πλην όμως η θρησκεία της «αγάπης» είναι χρήσιμη σε «δύσκολους» καιρούς, για τους οποίους οι ίδιοι βεβαίως είναι υπεύθυνοι, σε μεγάλο ή μικρό βαθμό. «Η Ορθοδοξία», φωνάζουν από τα παράθυρα των τηλεοράσεων, «ενώνει σε δύσκολους καιρούς» και ίσως έχουν δίκιο αφού όντως συγκρατεί ενωμένη την σαπίλα. Είναι και πολλά τα λεφτά, είναι και χοντρή η πέτσα.

Στο τμήμα του ελληνικού λαού που δεν έχει ακόμα καταφέρει να το τρελάνει ή να το εκμαυλίσει η βυζαντινή φαυλοκρατία, ένα τμήμα λαού που δεν είναι καθόλου μα καθόλου μικρό, καταγγέλλουμε την για μία ακόμη φορά απρόκλητη βεβήλωση των ονομάτων, συμβόλων και άλλων σεβασμάτων της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας από το ορθόδοξο κράτος των Ρωμιών. Των Ρωμιών που κατά τα άλλα «αγανακτούν» όταν προσβάλλονται τα δικά τους σεβάσματα και διεκδικούν τον σεβασμό εξίσου έξαλλα και πρωτόγονα με τους ομοθρήσκους τους (δηλαδή μονοθεϊστές) ισλαμιστές.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.