« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ Κ.Α.Σ.

Ανακοίνωση 273 / 2.7.«2013»

Η πιο κραυγαλέα μορφή παραβίασης των δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικών από το υπόδουλο στην ορθόδοξη θεοκρατία «Ελληνικό» Κράτος είναι η απόλυτη πια απαγόρευση της προσβάσεώς μας για λατρευτικούς σκοπούς στους «φυλασσόμενους» ιερούς τόπους των προγόνων μας. Μία απαγόρευση μάλιστα που, δεδομένου ότι παλαιότερα (2004 - 2006) δίδονταν στο Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών όλες οι σχετικές άδειες, ήλθε αρκετά ύπουλα με πρόφαση τις «περίεργες» εξαλλοσύνες μίας μικρο-ομάδας που είχε ξεφυτρώσει από το πουθενά, είχε προβληθεί στο έπακρο από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και επεδίωκε, ευτυχώς δίχως αποτέλεσμα, να υποκαταστήσει την νόμιμη ηγεσία της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.

Την απαγόρευση αυτή μεθόδευσε και υπέγραψε βεβαίως το ιδιότυπο εκείνο «επιστημονικό» ιερατείο που ακούει στο όνομα Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.), προφασιζόμενο πως ενδιαφέρεται για τις αρχαιότητες, που μάλλον, κατά την κρίση των μελών του, θα. βλάπτονταν σοβαρά εάν μύριζε γύρω τους ο στύρακας και ακούγονταν οι ύμνοι στους πραγματικούς Θεούς.

Η «επιστημονική» κρίση του Κ.Α.Σ. σταμάτησε βεβαίως στην λατρευτική πρόσβαση από πλευράς των Εθνικών, γιατί φαίνεται πως μόνο το δικό τους θυμίαμα και οι δικοί τους ύμνοι θα προκαλούσαν σοβαρές καταστροφές στις αρχαιότητες που καταπατητικά διαχειρίζονται οι Ρωμιοί του κατ' όνομα «Ελληνικού» Κράτους. Αντιθέτως ένα θυμίαμα χριστιανικό και οι ιδιόρρυθμοι ένρινοι ήχοι των Ορθοδόξων είναι αποδεδειγμένα επωφελείς, διαφορετικά το «επιστημονικό» Κ.Α.Σ. θα είχε φροντίσει να εκδώσει απαγόρευση και για τα πολλά ανά την χώρα ανοσιουργήματα των ορθόδοξων θεοκρατών σε σχέση με τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ αρχαιότητες, ή έστω να τις προστατεύσει από την προκλητικά ανοικτή καταστροφή τους, όπως λ.χ. στο όρος Ύπατον της Βοιωτίας, όπου η εκεί «μονή» αφάνισε τα τελευταία 10 χρόνια τα γύρω της διάσπαρτα έσχατα απομεινάρια του βωμού του Θεού Διός. 

Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποια είναι η «επιστημονική» θέση του «επιστημονικού» Κ.Α.Σ. για την ανά έτος κανονική βεβήλωση του αθηναϊκού Αρείου Πάγου από τον «εσπερινό» των ορθοδόξων θεοκρατών προς τιμήν του Σαούλ - Σαύλου - Παύλου, που, κατά την χριστιανική μυθοπλασία, δήθεν «κήρυξε» εκεί και είχε και τις πρώτες του προσηλυτιστικές επιτυχίες.

Ποια είναι η «επιστημονική» θέση του «επιστημονικού» Κ.Α.Σ. για αυτή την κατά κυριολεξία πλημμυρίδα ράσου που σκεπάζει το ιερό σημείο στο οποίο έχει καρφωθεί επιδεικτικά ένας υπερμεγέθης σταυρός; Ποια είναι η «επιστημονική» θέση του «επιστημονικού» Κ.Α.Σ. εν γένει για αυτό το τσίρκο που πρωτοκαθιέρωσε το 1925 ο τότε «λόγιος» (πολλά θαυμαστικά) αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Παπαδόπουλος και ποια είναι η «επιστημονική» θέση του για την απαίσια εντοιχισμένη χάλκινη πλάκα που ανιστόρητα και προκλητικά διαφημίζει το υποτιθέμενο «κήρυγμα» του Σαούλ - Σαύλου - Παύλου;

Υποβάλλουμε αυτά τα ερωτήματα, παρά το ότι γνωρίζουμε καλά ότι δεν θα λάβουμε απάντηση. Όπως γνωρίζουμε καλά και το ότι η «οδηγία» (διαταγή) των αφεντάδων θεοκρατών προς ΚΑΘΕ κρατική συνιστώσα είναι ότι πρέπει να μας αγνοούν συστηματικά, να παριστάνουν όλοι ότι δεν υπάρχουμε. Η αγωνία αυτών που έκτισαν την απάτη της «αποκλειστικώς ορθοδόξου χώρας» είναι πρωτίστως να αποδεικνύουν συνεχώς ότι η απάτη τους είναι πραγματικότητα. Η καταδίκη του Σισύφου!

Ποια είναι λοιπόν η «επιστημονική» θέση του «επιστημονικού» Κ.Α.Σ. για την ανά έτος βεβήλωση του Αρείου Πάγου από τους ορθόδοξους θεοκράτες;

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr

 


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.