« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΗ ΑΠΟΔΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο... «ΑΓΙΟΣ» ΦΑΝΟΥΡΗΣ

Ανακοίνωση 277 / 29.8.2013

Κατ' επανάληψη έχουμε δηλώσει ότι, για την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, το υπ' αριθμόν 1 εθνικό πρόβλημα είναι η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και αποδάσωση - ερημοποίηση της χώρας που αποτελεί την ιστορική κοιτίδα των Ελλήνων. Δεν υπάρχει άλλωστε ΠΑΤΡίδα δίχως ΠΑΤΡώους Θεούς, και οι δικοί μας Θεοί δεν είναι θεότητες της ερήμου, όπως η υποτιθέμενη «αρσενική» «μία» και «μοναδική» των απανταχού, και κάθε διακριτικού τίτλου, μονοθεϊστών.

Το ψευδεπίγραφα «ελληνικό» κράτος, που θρησκεύεται σε αυτήν ακριβώς την θεότητα της ερήμου, δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ημετέρα «παγανιστική» άποψη, και αντιθέτως θεωρεί «εθνικό» (τι νόημα έχει άραγε η λέξη για τους πιστούς θρησκειών που μισούν τον εθνισμό;) πρόβλημα το ότι δεν έχει ανοίξει η... σχολή της Χάλκης ή ότι δεν πηγαίνουν καλά οι προσηλυτιστικές επιχειρήσεις των ορθοδόξων σε χώρες που ούτε καν έπρεπε να υπήρχε Χριστιανισμός. Η αποδάσωση - ερημοποίηση της χώρας μας ίσως μάλιστα είναι και ζητούμενο, για αυτό το κράτος που επαναληπτικά γονατίζει μπροστά στον, «τριπρόσωπο» στην χριστιανική εκδοχή, θεό της ερήμου Ιαχωβά.

Το τελευταίο, ανακοινωθέν μόλις χθες, «ανδραγάθημα» αυτού του κράτους, είναι το «χαράμισμα» του λεγόμενου «Ταμείου Μολυβιάτη», στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί 120 εκατομμύρια ευρώ για μερική αποκατάσταση των τρομερών καταστροφών των μεγάλων πυρκαγιών της Πελοποννήσου το έτος 2007. Αυτό το κράτος, που εξακολουθεί να δωρίζει κάθε χρόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό 2 εκατομμύρια ευρώ στους «Αγιορείτες» αρνητές της ζωής, επέδειξε λέει αδυναμία να διοχετεύσει τα χρήματα αυτά στις πυρόπληκτες περιοχές και εν συνεχεία, το 2010, ο πολύς κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, υπουργός Οικονομικών τότε, κατήργησε το εν λόγω «Ταμείο» και μετέφερε τα χρήματά του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, δηλαδή στην νομή των ξένων δανειστών.
Η περιφέρεια Πελοποννήσου πρόλαβε να λάβει για έργα αποκατάστασης μόλις 2,6 εκατομμύρια ευρώ. Λίγο περισσότερα δηλαδή από το καθιερωμένο ετήσιο δωράκι στους αθωνίτες αρνητές της ζωής, για το οποίο, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, ΚΑΝΕΝΑ από τα εντός κοινοβουλίου κόμματα δεν έχει εγείρει ένσταση. Μάλλον είναι σε στάση αναμονής οι άνθρωποι, αφού δεν τους έχει προτρέψει ακόμα σε κάτι τέτοιο ο. «Άγιος» Φανούρης!

«Σεβόμαστε την Ορθοδοξία. Σήμερα ανήμερα του Αγίου Φανουρίου, παραδοσιακά, φτιάχνουμε Φανουρόπιτα ως ευχαριστήρια προσφορά προς τον Άγιο και ως ένα είδος προληπτικής αίτησης βοήθειας για μελλοντικές απώλειες». Αυτό ακούστηκε προ δύο μόλις ημερών σε μία ακόμα ίδρυση πολιτικάντικου σχήματος («μη συγκυριακής συλλογικότητας»), που μάλιστα ανεμίζει και «προοδευτική» (τι σημαίνει αυτό πια, σε αυτή την βυζαντινή χώρα;) σημαία.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.