« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ!

Ανακοίνωση 279 / 25.9. «2013»

Τόσο το επίσημο υποτιθέμενο «Ελληνικό» Κράτος, όσο και όλοι οι ρωμιοί πολιτειακοί και πολιτικοί αξιωματούχοι που το στελεχώνουν, εάν είχαν στοιχειώδες φιλότιμο (πείτε το και «τσίπα») θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει από ντροπή μετά την δημοσίευση ανοικτής επιστολής του Αμερικανού αρχαιολόγου κ. Στέφανου Γ. Μίλλερ, ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϋ και επί δεκαετίες (από το 1973!) Διευθυντή Ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο Νεμέας, πέριξ των ερειπίων του Ναού μας, που την εποχή των ελευθέρων Ελλήνων ήταν αφιερωμένος στον Θεό Δία.

Σε αυτή την ανοικτή του επιστολή, ο κ. Μίλλερ εξέφρασε ανοικτά την προσωπική του αγωνία μήπως στο εξής οι επισκέπτες του χώρου, καθώς και του εκεί Μουσείου, θα τα βρίσκουν μονίμως κλειστά, λόγω του ότι το υποτιθέμενο «Ελληνικό» Κράτος αποφάσισε να κάνει το οικονομικό «συμμάζεμά» του και με την απόλυση 7 εκτάκτων αρχαιοφυλάκων που εργάζονταν εκεί. Το ίδιο Κράτος που, από το 1981 μέχρι και σήμερα (!!!), κόβει ανελλιπώς, σε βάρος του προϋπολογισμού του, ετήσιο «χαρτζιλίκι» κάποιων εκατομμυρίων ευρώ για επαύξηση του πλούτου του, ήδη βαθύπλουτου, λεγόμενου «Αγίου» Όρους.

Η επιστολή του Αμερικανού αρχαιολόγου, που γνωρίζουμε ότι έχει κυριολεκτικά αφιερώσει την ζωή του στην ανάδειξη του χώρου του Ναού του Θεού «Νεμείου» Διός, και με μεγάλο κόπο και προσωπική αγωνία έχει υλοποιήσει μία ζηλευτή, για τα ρωμέϊκα τουλάχιστον δεδομένα, αρχαιολογική και μουσειακή παρουσία, κατέληγε με την συγκλονιστική φράση: «εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και θα συνειδητοποιώ πόσο ανόητος και αιθεροβάμων ήμουν. Θα έχω πετάξει στα αζήτητα όλη μου τη ζωή».

Για αυτό κάναμε λόγο στην αρχή της ανακοίνωσής μας για «τσίπα». Γιατί το ρωμέϊκο, θρησκόληπτο, «αντιπαγανιστικό» και πολιτισμικά καθυστερημένο Κράτος που καπηλευτικά χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό «Ελληνικό», έρχεται να ακυρώσει τον τεράστιο κόπο ενός σεβαστικού για τον προχριστιανικό Ελληνισμό ανθρώπου, αλλά και δεκάδων άλλων ξένων δωρητών που επί δεκαετίες χρηματοδότησαν από το προσωπικό τους πορτοφόλι το τεράστιο έργο του Μίλλερ, με τελική μάλιστα κατάληξη «την δωρεά όλης της αγορασμένης γης, με τα μνημεία, στο Ελληνικό Δημόσιο».

Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών, καταγγέλλει σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο της Ελλάδος αλλά και του πλανήτη ολόκληρου, την επιλεκτική τσιγκουνιά του ρωμέϊκου, θρησκόληπτου, «αντιπαγανιστικού» και πολιτισμικά καθυστερημένου Κράτος που καπηλευτικά χρησιμοποιεί τον προσδιορισμό «Ελληνικό», τιμά το έργο του κ. Μίλλερ και τις χορηγίες των ξένων φιλελλήνων που ανέδειξαν σε πρότυπο αρχαιολογικό πάρκο και Μουσείο τον ευρύτερο χώρο του Ναού του Θεού «Νεμείου» Διός και απαιτεί την άμεση επαναπρόσληψη των απαραίτητων αρχαιοφυλάκων. Γιατί απλώς, για το εάν αυτοί είναι ή όχι απαραίτητοι, αρμόδιος να κρίνει δεν είναι το κάθε δουλικό της Τρόϊκας ή κάποιο δικαστήριο, αλλά μόνον ο άνθρωπος που ξόδεψε την ζωή του για να αναδείξει την Ιστορία των Ελλήνων και μέσα από τα χώματα της Νεμέας.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

 

 


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.