« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 283 /14.3.2014

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία αποφεύγει να αναλωθεί σε απαντήσεις προς το ένα ή το άλλο από τα αμέτρητα παραληρήματα των ορθόδοξων εκκλησιαστικών, περιεκκλησιαστικών και παρεκκλησιαστικών καταστημάτων, ακόμη και προς όσα ανοικτά επιτίθενται προς αυτήν και τον πραγματικό, δηλαδή Εθνικό, Ελληνισμό, και αυτό βεβαίως θα πράξει και απέναντι στο πιο πρόσφατο γελοιογράφημα της 10ης Μαρτίου δια χειρός του «Γραφείου επί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών» της Μητρόπολης Πειραιώς.

Θα παρακάμψουμε επίσης την κωμικότητα του να αντιμετωπίζει η ορθόδοξη αίρεση του ιαχωβικού μονοθεϊσμού ως «αίρεση» ή «παραθρησκεία» μία ΑΛΛΗ Θρησκεία, παντελώς άσχετη προς αυτήν, και μάλιστα εθνική και πολυθεϊστική.

Θα παρακάμψουμε επίσης και το σκάνδαλο ότι εντέλει ΔΙΚΑ ΜΑΣ χρήματα, διοχετεύονται μέσω του κρατικού προϋπολογισμού σε υπερεπανδρωμένους θεοκρατικούς μηχανισμούς που ασχολούνται μόνον με το πώς θα υβρίσουν ή άλλως βλάψουν, ο,τιδήποτε δεν τους είναι αρεστό σε επίπεδο ιδεών και αντιλήψεων.

Πρέπει όμως επιτέλους, άμεσα, η Ελληνική Πολιτεία (εάν βεβαίως υπάρχει ως «ελληνική» και ως «πολιτεία»), να συστήσει λιγότερη μισαλλοδοξία και λιγότερο κοσμοδιορθωτισμό στους αχαλίνωτους πια ορθόδοξους θεοκράτες, τους οποίους με τόση δουλικότητα ταϊζει (η χρεωκοπημένη, τους ζάπλουτους !!! ) και παντοειδώς ενισχύει (υποδουλώνοντας το πολιτικό στοιχείο στο θρησκευτικό) σε βάρος των υπερφορολογουμένων πολιτών της.

Θα τους κάνει καλό άλλωστε των θεοκρατών, γιατί, μέσα σε αυτή την αποχαλίνωσή τους, εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Άνθρωποι που βρίζουν τον εθνικό διδάσκαλο Γεώργιο Γεμιστό - Πλήθωνα και την, παλαιότερη και σύγχρονη, Ελληνική Εθνική Παράδοση, απλώς στενεύουν τις πιθανότητες να μπορούν να παραμείνουν σε αυτή την χώρα στους καιρούς που έρχονται και θέλουν το έθνος μας ελεύθερο, με παλινορθωμένα τα πατρώα ειωθότα και νομιζόμενα.

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία, ως αυτόχθων, προαιώνια, συνεχής, φυσική και εθνική, αρέσει δεν αρέσει αυτό στους ξενόφερτους μονοθεϊστές θεοκράτες, όποια αίρεση κι αν ακολουθούν, είναι η πρώτη και κύρια στην πατρίδα μας που δικαιούται χώρου αλλά και τιμής. Τόσο απλά. Είμαστε ωστόσο και φιλόξενοι και ανεκτικοί. Μόνο που οι φιλοξενούμενοι πρέπει να σέβονται τους όρους της «ξενίας».

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.