« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΜΕΝΗ «ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ» ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ανακοίνωση 284 /13.5.2014

Σε μια πολιτισμένη χώρα θα αποτελούσε σκάνδαλο ολκής το να χαριστούν τα μισά από τα 350 εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενός «Προγράμματος τροφίμων και ειδικής βοήθειας» για τα έτη 2014 - 2020 σε μια Θρησκεία, ώστε να μπορεί αυτή να κάνει το κομμάτι της και να συνεχίζει να παριστάνει τον τάχα απαραίτητο φορέα «φιλανθρωπίας», ή ορθότερα ελεημοσύνης, σε μια χώρα που έχει με μέθοδο και σχέδιο στερηθεί του κοινωνικού κράτους της. Το ίδιο βεβαίως θ' αποτελούσε σκάνδαλο και το να αποσπά ένα χρεωκοπημένο κράτος από τον προϋπολογισμό του μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια, για να ενισχύει ένα χρυσοστόλιστο και πολιτικά ασύδοτο τμήμα της επικρατείας του που έχει δικές του παντιέρες, νόμους και ξένα αφεντικά («Άγιο» Όρος), ή το να μην αναζητεί επιστροφή κλεμμένου πλούτου και ποινικές ευθύνες από προηγούμενες τεράστιες αρπακτικές επιχειρήσεις των θεοκρατών (οργάνωση «Αλληλεγγύη», κ.λπ.) ή το να μη διστάζει ν' απολύσει οικογενειάρχες δημόσιους υπάλληλους αντί να ενεργοποιήσει την, αυτονόητη κανονικά, πληρωμή των λειτουργών της ΚΑΘΕ Θρησκείας από την δική της τσέπη.

Στην χρεωκοπημένη και διηρπαγμένη Ελλάδα όμως, αυτά όχι μόνο δεν αποτελούν σκάνδαλα, αλλ' αντιθέτως φαίνονται ως κάτι το φυσιολογικό, ίσως ακόμα και σπουδαίο, αφού η κατεύθυνση 175 εκατομμυρίων ενός κοινωνικού ευρωπαϊκού προγράμματος στις τρυφερές φούχτες των ορθόδοξων θεοκρατών, παρουσιάστηκε χθες θετικά από τα Μ.Μ.Ε., με μεγάλο καμάρι από πλευράς του πρωθυπουργού και του προϊσταμένου της ορθόδοξης θεοκρατίας, δίχως καμμία απολύτως διαμαρτυρία από τα πολιτικά κόμματα, αλλά και από αυτόν ακόμα τον πτωχευμένο και πολλαπλά εξευτελισμένο λαό.

Την ίδια στιγμή, το κράτος που μοιράζει εκατομμύρια στους θεοκράτες για να κάνουν την φιγούρα τους ως δήθεν «ελεήμων μηχανισμός», γδέρνει κυριολεκτικά τους υπηκόους του για να πληρώσει τους ξένους δανειστές και απαιτεί και παίρνει κάθε χρόνο από κάθε οργάνωση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας 1.000 ευρώ ως. τέλος επιτηδεύματος (!), στην δε αλληλογραφία με αυτήν, της δηλώνει με κάθε κυνισμό ότι, εάν δεν θέλει να συνεχίσει να πληρώνει, μπορεί να. κλείσει τους φορείς της, μπορεί δηλαδή να αυτοεξαφανιστεί.

Το κατ' όνομα «Ελληνικό» κράτος λοιπόν, πάσχει σοβαρά στο ζήτημα της λογικής, της ευφυϊας, της αξιοπρέπειας και της ισοπολιτείας. Το χειρότερο είναι ότι τις τελευταίες δεκαετίες προσπαθεί να καταστήσει ομοίους του τους ατυχείς υπηκόους του, στο σύνολό τους. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι, εκείνοι ακριβώς που θα έπρεπε να υπερασπιστούν τους τελευταίους, οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων, πράττουν το ακριβώς αντίθετο και συντελούν στον υποβιβασμό, την πνευματική καταστολή και την βυζαντινοποίηση. Στην Ελλάδα του «2014» αποτελεί σχεδόν αξίωμα ότι προτού απευθυνθεί στην ρωμέϊκη κοινωνία κάποιος πολιτικός ή πολιτικό κόμμα, οφείλει να έχει ήδη γλείψει πόδι παπά και να έχει ντύσει την εκπεμπόμενη εικόνα του με εικονίσματα και λοιπά παραφενάλια της «κρατούσας» Θρησκείας.

Είναι μεν πολλά τα χρήματα των ρασοφόρων, και φαίνονται μάλιστα περισσότερα σε μια χώρα που διψάει πια για έστω και ελάχιστο χρήμα, όμως αυτό δεν απαλλάσσει κανέναν από την ενοχή της ενορχηστρωμένης παρουσίασης του κατ' εξοχήν προβλήματος ως τάχα λύσης και του παρασιτικού ως τάχα απαραίτητου και σπουδαίου κοινωνικού στοιχείου. Δεν απαλλάσσει ούτε όλους εκείνους, κυρίως μεγάλες επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων, που λες και είναι ανάπηρες οι ίδιες για να εκδηλώσουν με έργα την τυχόν φιλαλληλία τους προς τους φτωχούς, συγκεντρώνουν τις εισφορές των αγαθών πελατών τους και μετά τις κάνουν πάσα στην βαθύπλουτη Εκκλησία για να κάνει αυτή το κομμάτι της και να πουλήσει «αγαθοεργία» και «ελεημοσύνη». Ιδίως όμως δεν απαλλάσσει τον πρωθυπουργό της χώρας, που παριστάνει πως δεν ξέρει ότι η κάθε Θρησκεία, όπως και η οποιαδήποτε άλλη συλλογικότητα, μπορεί να πουλήσει «ελεημοσύνη» όταν αποσπά από την κοινωνία κολοσσιαία κονδύλια, που σε μία ευνομούμενη κοινωνία θα έπρεπε να είχαν ήδη κατευθυνθεί αλλού και μάλιστα αποτελεσματικότερα.

Ποιους κοροϊδεύουν άραγε; Και, κυρίως, σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται; Είναι προφανές πάντως ότι θεωρούν τους ανθρώπους αυτής της χώρας κοπάδι για βοσκή ή αγέλη συγκαταβατικών βλακών. Τους πληροφορούμε ότι κάνουν μεγάλο λάθος. Πάρα πολύ μεγάλο λάθος.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.