« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
 


Ανακοίνωση 293/3.11.2014


Ακόμα και σε μία χώρα της οποίας οι πολιτικοί αρχηγοί διαγκωνίζονται για το ποιος θα σκύψει πρώτος μπροστά στους ρασοφόρους και ποιος θα τους φιλήσει ευλαβικότερα τα χέρια (και τα πόδια εάν ήταν εύκολο), είναι πέρα για πέρα ακραία η «πρόταση» (ή μήπως οδηγία;) να προωθηθεί για επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας (υποτίθεται ως... «ο μόνος που θα μπορέσει να ενώσει τον λαό»!), ο «αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας» Αναστάσιος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», της Κυριακής 2.11, την ακραία αυτή «πρόταση» (ή μήπως οδηγία;) έκανε προσφάτως, παρουσία δύο βουλευτών (ενός της Νέας Δημοκρατίας και ενός του ΠΑΣΟΚ.) και του αμερικανού πρέσβη, ο συχνός θαμώνας στο Μαξίμου ελληνοαμερικανός «παράγοντας» Ν. Γκατζογιάννης ή Nicholas Gage.

Ένας ρασοφόρος για Πρόεδρος Δημοκρατίας λοιπόν! Εάν η πατρίδα μας δεν βρισκόταν ήδη στα πιο πηχτά βυζαντινά σκοτάδια, θα μπορούσε ίσως κάποιος να εκλάβει το προτεινόμενο ως ένα κάπως ακραίο καλαμπούρι. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να το ρίξουμε στο χιούμορ.

Ας μάθει ο ίδιος ο κ. Gage, όσο και οι ορατοί και αόρατοι συνεργάτες του, ότι η πατρίδα μας δεν είναι χώρος για περαιτέρω θεοκρατικούς πειραματισμούς στο πολιτικό επίπεδο, αλλ' αντιθέτως αυτή επείγεται για πλήρη εκκοσμίκευση των πολιτικών πραγμάτων της.

Ας μάθουν ότι η Εκκλησία είναι όχι μόνον ασύμβατη με την Δημοκρατία, αλλά και δηλωμένη εχθρός της, που την έχει μάλιστα καθυβρίσει κανονικότατα ως «civitas Diaboli», δηλαδή «πολίτευμα του Διαβόλου».

Ας μάθουν ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου ακραίου σεναρίου όχι μόνο δεν θα «ενώσει» τον λαό, αλλά πολύ σύντομα όσο και σίγουρα θα τον οδηγήσει σε απερίγραπτες πολιτειακές και όχι μόνον περιπέτειες.

Ας μάθουν τέλος και ένα σωρό άλλα πράγματα, που ο καθένας στην τελική οφείλει να γνωρίζει προτού ανοίξει το στόμα του να καταθέσει ανερυθρίαστα τέτοιες «προτάσεις» (ή μήπως οδηγίες;) περαιτέρω πνιγμού της πατρίδας μας από την ορθόδοξη θηλιά.

Εδώ δεν είναι Ιράν για να δεχθούμε ως ανώτατο πολιτειακό άρχοντα έναν Χομεϊνί, ούτε καν Κύπρος για να δεχθούμε έναν Μακάριο. Ο μόνος δρόμος που τώρα επιτρέπει η Ιστορία σε αυτή την κακοπαθημένη πατρίδα είναι H ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ, και μάλιστα το ταχύτερο δυνατόν. Κανείς μα κανείς άλλος.

Σε αυτόν τον μόνο δρόμο, εμείς θα την βοηθήσουμε να βαδίσει και όποιος την θέλει υπόδουλη και βυζαντινή, απλώς θα μας έχει απέναντί του.


Τιμή και Μνήμη για Θεούς και Προγόνους

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr
 

«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.