« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΕΞΕΣΤΩ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙΝ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 294/20.11.2014

Με αφορμή τον πρόσφατο νόμο για την οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 7 Οκτωβρίου 2014, έχει ξεκινήσει ξανά (κυρίως μέσω διαδικτύου) ο γνωστός πόλεμος εναντίον του Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών, του κύριου φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, παράλληλα με διάφορες απερίγραπτες και χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα του ΥΣΕΕ. Το μέχρι τώρα σύνηθες και αμήχανο υβρεολόγιό τους φαίνεται ότι λαμβάνει την μορφή οργανωμένης προπαγάνδας σε διάφορα επίπεδα και κατευθύνσεις, γεγονός που καταδεικνύει και το μέγεθος του πανικού όλων αυτών και την αδυναμία τους να κατανοήσουν (;) το γεγονός ότι η μοναδική οργανωμένη προσπάθεια Επανελλήνισης με συγκεκριμένη δομή, και πρόγραμμα δράσης, είναι αυτή που εδώ και είκοσι χρόνια δρομολογείται από τους φορείς της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, και όχι από τον λεγόμενο «χώρο» των γενικώς ειπείν ελληνολατρών, ο οποίος όπως αποδεικνύεται δεν είναι τίποτε άλλο από ανεύθυνες και ετερόκλητες παρέες.
 

Με πλήρη συνείδηση του αγώνα που έχουμε ξεκινήσει από το 1987 και οργανωμένα ως Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών από το 1997 και με την υπόσχεση που έχουμε δώσει στους παλαιότερους που μας παρέδωσαν την σκυτάλη του ιερού αγώνα, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να ρίχνουμε το βάρος της προσπάθειάς μας σε θετικά έργα που θα αποφέρουν αποτελέσματα και καρπούς για το μέλλον. Με αυτό κατά νου, κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε του στόχου μας με το να αναλωνόμαστε σε ένα ατελείωτο και ανούσιο παιχνίδι απαντήσεων και ανταπαντήσεων προς τον κάθε κακόβουλο συκοφάντη που εκτοξεύει λάσπη με την ελπίδα να αποπροσανατολίσει διάφορους αφελείς και να φρενάρει το πολυεπίπεδο, παρεμβατικό, διαφωτιστικό και λατρευτικό έργο μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σπαταλήσουμε πολύτιμο χρόνο για ν΄ αντιμετωπίζουμε την κάθε αθλιότητα που εκτοξεύεται από τα γνωστά κέντρα του «ελληνοκεντρικού» «χώρου», που δρα σε αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης μας παράλληλα με τον θρησκευτικό πνευματικό δυνάστη της πατρίδος μας.
Κανένας «χώρος» καμιά παρέα, που «ελληνίζει» και αποσκοπεί οργανωτική εξομοίωση με το ΥΣΕΕ δεν θα μπορούσε να καταστεί αφορμή ώστε να θέσουμε υπό διαπραγμάτευση την ταυτότητά μας (Έλληνες Εθνικοί), το όνομα της θρησκείας μας (Ελληνική Εθνική Θρησκεία), και φυσικά τον προσδιορισμό μας ως Ύπατο Συμβούλιο.
 

Προτείνουμε λοιπόν σε όλους τους συνετούς Συνέλληνες και στα μέλη και φίλους του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, ν' απέχουν από κάθε είδους επαφή με διαδικτυακούς και όχι μόνο, συκοφάντες και κατευθυνόμενους προβοκάτορες, οι οποίοι αποσκοπούν στην ψυχολογική μας φθορά και αποπροσανατολισμό από το κύριο και ουσιαστικό μας έργο. Επειδή ωστόσο η λασπολογία και κατασυκοφάντηση έχει τα όριά της, προειδοποιούμε ότι το ΥΣΕΕ δεν θα διστάσει (όπως έκανε στο παρελθόν στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ) να χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να προστατέψει το κάθε μέλος του που συκοφαντείται και θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπειά του.
Πολύ σύντομα οι νομικοί μας θα έχουν έτοιμη την ιδρυτική πράξη του θρησκευτικού νομικού μας προσώπου και τότε όσοι αισθάνονται πραγματικοί Έλληνες και ενδιαφέρονται για την υπεράσπιση της νομικής θέσης και δικαίωση της Ελληνικής Εθνικής μας Θρησκείας, θα προσκληθούν να συνυπογράψουν, ώστε να υπερκαλυφθεί και μάλιστα κατά πολύ το απαιτούμενο όριο των 300.
Μέχρι τότε, ας αψηφήσουμε όλοι τους πολλαπλά ασχημονούντες. "Εξέστω Κλαζομενίοις ασχημονείν και νεκροίς προελαύνειν"!
 

Για το ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

 • Γιάννης Μπαντέκας

 • Χρήστος Πολατίδης

 • Ουρανία Τουτουντζή

 • Κώστας Κεχαγιάς

 • Βλάσης Ρασσιάς

Για το ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

 • Ντίνος Μαλλιαρός

 • Θεόδωρος Καλαβέσιος

 • Μιχάλης Σακελλαρίδης

 • Κώστας Καμπέρης

 • Χρήστος Ορφανάκος

 • Γιάννος Ευπραξιάδης

 • Νικόλαος Πετράτος


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

 1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
 2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
 3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.