« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΥΣΕΕ ΑΜΕΡΙΚΗΣ: ΤΟ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ανακοίνωση 310/01.01."2016"

Ο εναγκαλισμός του «Ελληνικού» κράτους με την Ορθόδοξη εκκλησία και τους διάφορους μη κυβερνητικούς οργανισμούς που δρουν προς όφελός της καλά κρατεί. Πολλοί αφελείς συμπολίτες μας θεώρησαν ότι με την άνοδο ενός αριστερού κόμματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, το αυτονόητο για μια Ευρωπαϊκή δημοκρατία αίτημα του διαχωρισμού Εκκλησίας – Κράτους, θα δρομολογούταν και μάλιστα σύντομα. Άλλωστε αρκετά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έσειαν με υπερηφάνεια την «αθεΐα» του Αλέξη Τσίπρα ως σημαία προοδευτισμού. Όπως όμως όλα δείχνουν επρόκειτο για έναν προοδευτισμό βαθύτατα Βυζαντινό, και κατά συνέπεια στερούμενο ουσίας. Το ζήτημα του διαχωρισμού έχει μπει στο συρτάρι με τα αζήτητα, με το πολύ βολικό πρόσχημα του μείζονος θέματος της οικονομίας. Έτσι όχι μόνο ουδείς λόγος γίνετε για διαχωρισμό, αντιθέτως μάλιστα η επιρροή του Ορθόδοξου κατεστημένου δείχνει να δυναμώνει.

Τελευταίο δείγμα το «παιδαγωγικό» συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες αθεϊστικές προκλήσεις» που διοργανώνει ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως "Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ", παρακλάδι της παραεκκλησιαστικής οργάνωσης «Ο Σωτήρ», στις 4 Ιανουαρίου "2016" στην Θεσσαλονίκη με την ουσιαστική αρωγή του Υπουργείου Παιδείας. Συνέδριο που για το οποίο το Υπουργείο Κατήχησης (γιατί μόνο ως τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί) ζητά από τους υπαλλήλους του εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν με ειδική εγκύκλιο που εστάλη σε όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Συνέδρια σαν και αυτό που προωθούνται μέσω του Υπουργείου και σχεδόν επιβάλλονται στους εκπαιδευτικούς, έχουν θέση μόνο σε θεοκρατικά καθεστώτα. Αυτός είναι και ο χαρακτήρας του κατ’ ευφημισμό «Ελληνικού» κράτους. Είναι καιρός να πάψουν οι κάτοικοι αυτού του τόπου να εθελοτυφλούν και να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα. Κυβερνήσεις αλλάζουν στην σύγχρονη Ρωμανία το πραγματικό Κράτος όμως είναι σταθερό, αμετάβλητο, και φοράει μαύρο ράσο.

 
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 
www.ysee.org


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.