« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ;

Ανακοίνωση 313/26.05."2016"

Τις υγιείς θρησκείες οπωσδήποτε δεν τις πολυενδιαφέρουν οι εμφύλιοι (κατα)σπαραγμοί των διαφόρων βραχιόνων του λεγόμενου «Μονοθεϊσμού», δηλαδή της λατρείας του Θεού της ερήμου Ιαχωβά, ωστόσο, υπό κοσμική γωνία θέασης, αποτελεί αξιοσημείωτο πρωτογονισμό εν έτει «2016» της χρονολογίας των χριστιανών το να βγαίνει όχι μόνον ανερυθρίαστα αλλά και προκλητικά ένας από εκείνους τους ιαχωβαλατρευτικούς βραχίονες που αυτοπεριγράφονται ως «χριστιανικοί» και να αποκαλεί όλους τους ομοίως αυτοπεριγραφόμενους ως… «αιρετικούς που δεν δικαιούνται εκκλησιαστικότητος».

Σε αυτή η ακρότητα προέβη η Εκκλησία της Ελλάδος μετά από πίεση δύο εξτρεμιστών θεοκρατών, του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ (αυτού που αναθεματίζει τον πάπα, τον Καλβίνο, τον Λούθηρο, κ.λπ.) και του Κυθήρων Σεραφείμ, υιοθετήσασα το ότι όλες οι άλλες χριστιανικές εκκλησίες δεν είναι εκκλησίες, αλλά... «ομολογίες» ή «κοινότητες»!

Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον ωμού φανατισμού και απροκάλυπτης μισαλλοδοξίας που επικρατεί πλέον στα θρησκευτικά πράγματα του τόπου μας, η Ελληνική Εθνική Θρησκεία είναι ιδιαίτατα επιφυλακτική απέναντι στο Ελληνικό κράτος, στα δευτεροβάθμια δικαστήρια του οποίου διεκδικεί την απόκτηση νομικού προσώπου θρησκευτικού χαρακτήρα βάσει νόμου που αυτό το ίδιο σχετικά πρόσφατα έκανε. Γιατί αυτό το κράτος, από το οποίο εμείς ζητάμε δικαίωση, παριστάνει το «σύγχρονο» και «πολιτισμένο» ενώ παραδίδει εαυτόν ολοένα και περισσότερο ως υποτακτικό της ορθόδοξης θεοκρατίας, που ανοιχτά νέμεται την ημικατεστραμμένη πατρίδα μας και δεσποτεύει σε κάθε λεπτομέρεια της δημόσιας ζωής.

Οι μόλις προχθεσινές δηλώσεις του προκαθήμενου της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον πλούτο της θεοκρατίας είναι χαρακτηριστικές: «η περιουσία είναι δική μας, δεν ανήκει στο κράτος, δεν πωλείται, δεν υποθηκεύεται. Η ίδια η Εκκλησία θα την διαχειριστεί» και «η Εκκλησία πάντοτε νικά, όπως θα πράξει και τώρα». Δηλώσεις προς ένα πιστοποιημένο δουλικό της, δηλαδή προς το Ελληνικό κράτος και συνακόλουθα προς σύσσωμη την νεοελληνική κοινωνία, και μάλιστα σε ένα περιβάλλον στασιμοχρεωκοπίας, τόσο οικονομικής όσο και πολιτισμικής, αξιακής και ηθικής, όπου εκποιείται το σύνολο σχεδόν της δημόσιας περιουσίας, καθώς και κάθε ελπίδα για ένα στοιχειωδώς αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο των περισσότερων ανθρώπων, ενώ ταυτόχρονα διογκώνεται ο καθολικός κανιβαλισμός που κατ’ ευφημισμόν κάποιοι πολιτικοί απατεώνες έχουν ονομάσει «κοινωνικό αυτοματισμό».

Οι πραγματικοί βεβαίως ένοχοι για αυτό το αίσχος, δεν είναι οι κατά λογική, λογιστική, υπεροχή και συμφέρον συμπεριφερόμενοι ορθόδοξοι θεοκράτες, απλώς δρομολογούν ή συντηρούν οι άνθρωποι κάθε τι που τους εξυπηρετεί, αλλά η διαχρονική «πολιτική» «εξουσία» (αμφότερες οι λέξεις εντός εισαγωγικών) αυτού του ημικατεστραμμένου τόπου, η οποία γονατίζει δουλικά μπροστά τους και, το χειρότερο, τους έχει παραδώσει από πολύ – πολύ παλαιά το σκήπτρο της ουσιαστικής εξουσίας, αλλά και το δικαίωμα της ασύδοτης διαβουκόλησης των Ρωμιών. Το ίδιο ένοχοι είναι και όσοι αναδεικνύουν με την ψήφο τους και εν συνεχεία στηρίζουν αυτή την «πολιτική» «εξουσία».

Στα πλαίσια της διαχείρισης εντυπώσεων βεβαίως, η τελευταία, μέσω της λεγόμενης «Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου» υπόσχεται τώρα δύο «κεράσια», τις αυτονόητες για σύγχρονο κοσμικό κράτος καταργήσεις του υποχρεωτικού εκκλησιασμού των μαθητών και της υποχρεωτικής προσευχής στα σχολεία. Η λαϊκή παροιμία λέει «όπου ακούς πολλά κεράσια κράταγε μικρό καλάθι». Για τα δύο αυτά «κεράσια» (ως «ρηξικέλευθες προτάσεις» τις εμφανίζει η δημοσιογραφική προπαγάνδα) εμείς δεν κρατάμε απολύτως τίποτε, γιατί απλώς ξέρουμε πως κανένα πολιτικό πρόσωπο της ρωμιοσύνης δεν θα τολμήσει ποτέ να θίξει συμφέροντα των θεοκρατών, και η αέναη αναπαραγωγή «δούλων του Θεού» είναι από τις πρώτες προτεραιότητές των τελευταίων. Από το 1981, τουλάχιστον δύο φορές έχουν εκλεγεί κυβερνήσεις με ισχυρότερες επί του προβλήματος «θεοκρατία» ψεύτικες υποσχέσεις στα προεκλογικά τους προγράμματα, δηλαδή για διαχωρισμό κράτους – Εκκλησίας.

Η νεοβυζαντινή κοινωνία έχει χρεωκοπήσει πρωτίστως πολιτισμικά, αξιακά και ηθικά. Και αυτό δεν μπορεί να το «κουκουλώσει» καμμία τρόϊκα, για τον απλό λόγο πως δεν υπάρχουν δανειστές για πολιτισμό, αξίες και ήθη, καθώς κανένα από τα τρία δεν μπορεί να αποδώσει τόκο. Ολοένα και πιο επιτακτική γίνεται πλέον η ανάγκη να επιστρέψουν οι Έλληνες.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.