« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΤΑ ΡΩΜΕΪΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ «ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!

Ανακοίνωση 317/5.07."2016"

Εναν πολυεπίπεδα χρεωκοπημένο λαό, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ηθικά και πολιτισμικά, όσοι τον ταϊζουν ψέμματα είναι εγκληματίες.

Με τουλάχιστον αποστροφή πληροφορηθήκαμε πως ο υποτιθέμενος «Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα», αυτό το τερατώδες πλαστογράφημα του ρωσοκίνητου πράκτορα της «Φιλορθοδόξου Εταιρείας» Ιωάννη Φιλήμονα το 1838, θα «παιχτεί» σε λίγες ημέρες μουσικά στο, ούτως ή άλλως πολλαπλά βεβηλωμένο, μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Από ποιούς; Μα... από το βαρύ πυροβολικό της λεγόμενης Νεο-ορθοδοξίας, τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους συνεργάτες του.

«Ο αγράμματος ήρωας συμβάλλει στην πνευματική αφύπνιση του Έθνους», αναφέρει θρασύτατα το διαφημιστικό κείμενο. Ευτυχώς για τους πλαστογράφους που ήταν όχι βεβαίως αγράμματος, αλλά ολιγογράμματος. Γιατί δεν έμαθε ποτέ, ούτε βεβαίως και διάβασε, το πλαστό κείμενο που δημοσίευσε στις 13 Νοεμβρίου 1838 ο Φιλήμων στην εφημερίδα του «Αιών», όπου παρουσίαζε τον μυημένο στις εθνικές εταιρείες Κολοκοτρώνη, τον τρέφοντα απέχθεια για την Εκκλησία που το 1806 τού είχε εξοντώσει τους περισσότερους συγγενείς, να «ομολογεί» τάχα πως ο ξεσηκωμός του 1821 δεν έγινε για πατρίδα, αλλά για την... θρησκεία! Επι λέξει: «πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως και έπειτα υπέρ Πατρίδος. Όλα τα έθνη του κόσμου έχουν και φυλάττουν μια Θρησκεία. Και αυτοί, οι Εβραίοι, οι οποίοι κατατρέχοντο και μισούντο και από όλα τα έθνη, μένουν σταθεροί εις την πίστη τους».

Ο Φιλήμων, παρουσιάζει τον μυημένο στις εθνικές εταιρείες Κολοκοτρώνη να φέρνει ως παράδειγμα την Εθνική θρησκεία που τηρούν οι Εβραίοι. Είναι φανερό πως θεωρούσε χαζό το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απηύθυνε την προπαγάνδα του, γιατί η πρώτη ερώτηση που θα έμπαινε (και μπαίνει) στην ανάγνωση του πιο πάνω αποσπάσματος είναι πώς μπορεί άραγε να γίνει σύγκριση των Εβραίων με προσηλυτισθέντα έθνη, όπως το Ελληνικό, που στην συντριπτική πλειοψηφία των μελών τους έχουν απωλέσει την Εθνική τους θρησκεία; Και μαζί βεβαίως την ίδια τους την εθνική ταυτότητα.

Ο Φιλήμων προσπάθησε βεβαίως για τους ολίγους εύστροφους να κλειδώσει μία έμμεση απάντηση, κατασκευάζοντας το παρακάτω απόσπασμα: «Εις τον τόπον, τον οποίον κατοικούμε, εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες, από τους οποίους και ημείς καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομα τούτο. Αυτοί διέφεραν από ημάς εις την θρησκείαν, διότι επροσκυνούσαν τες πέτρες και τα ξύλα. Αφού ύστερα ήλθε στον κόσμο ο Χριστός, οι λαοί όλοι επίστευσαν εις το Ευαγγέλιό του, και έπαυσαν να λατρεύουν τα είδωλα».

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο μεγάλος στρατηγός, ο μυημένος και στην εταιρεία των εθνομνημόνων που έφεραν με ευλάβεια και ηρωϊσμό έως τις ημέρες μας την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και μας την παρέδωσαν για δημόσια άσκησή της, παρουσιάστηκε λοιπόν από τον πλαστογράφο Φιλήμονα σαν αφελής και θρησκόληπτος Ρωμιός που δεν ήξερε τι του γινόταν, πλην όμως έλεγε καλά το αρεστό «ποίημα». Και αυτό το πλαστογράφημα, έρχεται τώρα το πολιτιστικό κατεστημένο του νεοβυζαντινού κράτους που καταπατητικά φέρει το όνομα «Ελλάς», να το ανεβάσει μετά μουσικής στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Το πολιτιστικό κατεστημένο του νεοβυζαντινού κράτους που καταπατητικά φέρει το όνομα «Ελλάς», έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε εσκαμμένο, όμως τώρα σπάζει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του. Με τον Πρόεδρο «Δημοκρατίας» του να γονατίζει όλος συντριβή, σαν ηττημένος φύλαρχος, μπροστά στους παπάδες του «κρατούντος» (τι εμπνευσμένος όρος!) χριστιανικού δόγματος, τώρα βάζει και τα όργανα της Νεο-ορθοδοξίας να ανεβάζουν τα πλαστογραφήματα των πνευματικών προκατόχων τους στα ακόμα αιχμάλωτα Ιερά του πραγματικού Ελληνισμού.

Τι δεν καταλαβαίνετε όσοι «δεν καταλαβαίνετε»; Ως εδώ και μη παρέκει. Επανελλήνιση τώρα!

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.