« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η... ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

Επιστολή 324/16.1."2017"

Προς τον καθηγητή κ. Θάνο Κριεμάδη
Διευθυντή του Εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου

Κύριε,

διαβάσαμε σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο, την ανατριχιαστική είδηση πως το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέσω του Εργαστηρίου σας, συνδιοργανώνει σήμερα με την σκληροπυρηνική θεοκρατική Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης ημερίδα με θέμα "Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς". Επί ώρα πολλή αναρωτιόμασταν βεβαίως μήπως πρόκειται για φάρσα, όμως μετά από λίγο βεβαιωθήκαμε πως πρόκειται για πραγματικότητα. Ακραία και παράλογη, ίσως ακόμα και τραγική, για τα δεδομένα της εποχής, πλην όμως πραγματικότητα.

Διαβάσαμε μάλιστα πως εσείς ο ίδιος έχετε αναλάβει στην δική σας ομιλία να διαφωτίσετε το κοινό για το πώς μπορεί να γίνει αποδοτικότερη μία επιχείρηση με την... Νοερά Προσευχή, δηλαδή με το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με"!

Σας συγχαίρουμε από τώρα. Σε μία χώρα που είναι ανορθολογική, διεφθαρμένη και αντιπαραγωγική λόγω των βυζαντινών νοοτροπιών και διαπλοκών της, εσείς, επιστήμων άνθρωπος, προτείνετε αντί εξορθολογισμού και απηνούς διωγμού της διαφθοράς και του παρασιτισμού, την... Νοερά Προσευχή! Την... "εκζήτηση του Θείου Ελέους και συγχρόνως πράξη μετανοίας του πεπτωκότος αμαρτωλού ανθρώπου" σύμφωνα με την αντίληψη των εν θρησκευτική παρακρούσει Ορθοδόξων.

Και πού θα το προτείνετε αυτό; Μα στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του ως άνω Πανεπιστημίου, στη Σπάρτη. Στην Σπάρτη που γέννησε Λυκούργους, Λεωνίδες, Βρασίδες και Κλεομένηδες, την οποία όμως τώρα την ρεζιλεύουν επήλυδες που νομίζουν πως ήταν ακατοίκητη μέχρι που ήρθε με το φάσγανο ο Αρμένης προσηλυτιστής Νίκων.

Πριν βεβαίως επιχειρηθεί ο εξευτελισμός της ηττημένης Σπάρτης με το να διαφημίζει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με"!, έχει επιχειρηθεί ο εξευτελισμός της αμέτρητες φορές, με αρκετά πρόσφατη την ανάδειξη του Βλαδίμηρου Πούτιν σε επίτιμο πολίτη της. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως όλοι αυτοί που επιχειρούνε τα αίσχη τους, είναι το ότι η Αιωνία Σπάρτη είναι άχρονη θεία οντότητα, που δεν μπορεί να προσβληθεί. Όπως και δεν μπορούν να προσβληθούν οι Θεοί των Ελλήνων και οι ψυχές των παλαιών, των αβάπτιστων και αξιοπρεπών προγόνων μας. Οι γελοιοποιητές απλώς αιώνια θα αυτογελοιοποιούνται.

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

___________________________________________________________________________________________
Απάντηση του κου Κριεμάδη

Αγαπητοί φίλοι

Σας στέλνω το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με τα Συμπεράσματα της Ημερίδας και σας παρακαλώ να τα εξετάσετε. Όπως θα δείτε ο στόχος της Ημερίδας όπως τον εθεσα εξαρχής είναι ξεκαθαρα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ και ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο Δελτίο Τύπου.

Ποτέ δεν θα εκανα μια θρησκευτικού τύπου εκδήλωση χωρις αναφορά στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Απλώς ως τεχνοκράτης για 8 χρόνια στην Αμερική και εδώ Καθηγητής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διοίκησης Ολικής Ποιότητας καθώς και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ήθελα να προωθήσω την εννοια της Πνευματικότητας στις συγχρονες επιχειρήσεις όπως προτείνει η Διεθνής Επιστημονική Κοινότητα (και όχι μονο να διδασκω τεχνοκρατικά μαθήματα αφού δεν είμαστε μονο σώμα αλλά και νους και πνεύμα)

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΉΚΑΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ !!!!!!

Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Σας ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗς ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Σας ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Σας Και θα σας παρακαλούσα αν θέλετε και εσείς να συνεργαστούμε προωθώντας μαζί την Πυθαγόρεια σκέψη ένα θέμα που προτείνεται στη Διεθνής Βιβλιογραφία, όπως και η Αριστοτελική λογική στο χώρο της Διοίκησης και Ηγεσίας των επιχειρήσεων. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτό τον τομέα. Σας ενημερώνω επίσης ότι ένα βιβλίο που διδαχθηκα στην Αμερική και έχει σχεση με την ΑρχαιοΕλληνική σκέψη ήταν WHAT IF ARISTOTLE RUN GENERAL MOTORS. Tέλος, ως ερευνητής προωθώ την ΑρχαιοΕλληνιική κα Κινέζικη Σοφία στον τομέα της Διοίκησης των Επιχειρήσεων.

Χαιρετισμούς

Θάνος Κριεμάδης, Ph.D., M.B.A., M.A
Kαθηγητής
Πρώην Αναπλ. Πρύτανης Οικονομικής Διαχείρισης και Υποδομών
Πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού
Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ Τις ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ISO 9001)
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου Συμπερασμάτων της Ημερίδας

Για να σώσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας πατήστε πάνω στην περιγραφή με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού επιλέξτε να το σώσετε στον υπολογιστή σας.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.