« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΤΑΜΑ"!

Ανακοίνωση 325/16.2."2017"

Σε μία χώρα που βρίσκεται πια στο χείλος της οικονομικής αβύσσου και του κοινωνικού καννιβαλισμού, 18 ρωμιοί βουλευτές θεώρησαν καίριο και πρωτεύον ζήτημα να καταθέσουν επίκαιρη ερώτηση, προς τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού, υπό τον τίτλο «Ανεκπλήρωτο παραμένει το τάμα του έθνους περί ανεγέρσεως Ιερού Ναού του Σωτήρος Χριστού στην Αθήνα»! Κατ' αυτούς, αυτή η ανέγερση "συνεχίζει να αποτελεί ηθική και συμβατική υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας" και μάλιστα "στο Πεδίον του Αρεως, τα ξέφωτα του Ζαππείου ή του Εθνικού Κήπου, ή το Αττικό Αλσος"!

Ασχέτως του γεγονότος πως αυτό το γελοιούργημα αποσύρθηκε τελικά εσπευσμένα, μετά από παρέμβαση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ανήκουν οι 16 από αυτούς, η κατάθεσή του αποτελεί από μόνη της ένα ισχυρότατο καμπάνισμα για τον τεράστιο κίνδυνο που εγκυμονεί η διαπλοκή των κομμάτων με την Ορθόδοξη Εκκλησία και η συνεχής προσπάθεια για βυζαντινισμό, ανορθολογισμό και, βεβαίως, αποτρέλλανση του θρησκόληπτου ποσοστού του λαού.

Πληροφορούμε λοιπόν τους θρήσκους ορθόδοξους κ.κ. βουλευτές Σάββα Αναστασιάδη, Γιώργο Βαγιωνά, Κωνσταντίνο Βλάση, Γεράσιμο Γιακουμάτο, Στέργιο Γιαννάκη, Θανάση Δαβάκη, Θεόδωρο Καράογλου, Γιώργο Κασαπίδη, Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, Δημήτρη Κυριαζίδη, Γεωργία Μαρτίνου, Ευάγγελο Μπασιάκο, Χρήστο Μπουκώρο, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Ράπτη, Κωνσταντίνο Σκρέκα, άπαντες της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και τον Δημήτρη Καμμένο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον ανεξάρτητο Νίκο Νικολόπουλο, ότι ποτέ δεν δόθηκε υπόσχεση από κανέναν, πόσω μάλλον εξ' ονόματος του έθνους, για αυτό το υποτιθέμενο τάμα. Ένα τάμα που αποτελεί μία ακόμα από τις αμέτρητες κατασκευές της ορθόδοξης προπαγάνδας, όμοια με την παραχάραξη του λόγου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα από τον Φιλήμονα, τον εκδότη του περιβόητου "Αιώνος", οργάνου της επίσης περιβόητης και ρωσοκίνητης "Φιλορθοδόξου Εταιρείας".

Τάμα έθνους για πρόσθεση μίας ακόμα, κολοσσιαίας μάλιστα, εκκλησίας στις υπεράριθμες που κατακλύζουν τον τόπο μας, δεν έγινε ποτέ. Από το "γένος των ορθοδόξων", κατά την ορολογία που τιμίως χρησιμοποιεί ο Πατριάρχης της Κωνσταντινούπολης για το "ρουμ μιλέτ", θα μπορούσε ίσως να είχε γίνει, από το έθνος όμως (που στις αρχές του 19ου αιώνος αποτελούσε ανατρεπτική ιδέα) ποτέ. Ας σοβαρευθούνε λοιπόν οι αστείοι αυτοί άνθρωποι που προσπαθούν να γλείψουν τους θρησκόληπτους μπας κι εξασφαλίσουν τον βουλευτικό μισθό και στην επόμενη κοινοβουλευτική θητεία.

Ας σοβαρευθούν και οι αρχηγοί όλων των κομμάτων που επίσης γλείφουνε νυχθημερόν τους θρησκόληπτους, αλλά και την εκκλησιαστική και περιεκκλησιαστική δεσποτεία. Η πατρίδα μας, η κοινωνία της και οι άνθρωποί της, καταρρέουν σε όλα τα επιπεδα. Δεν είναι καιροί αυτοί για βοσκή και άρμεγμα προβληματικών υπηκόων, είναι καιροί για ιδρώτα, αίμα και δάκρυα προς αποφυγήν της αβύσσου.

Πού ζούνε αυτοί οι άνθρωποι; Σε ποια πραγματικότητα και σε ποια χρονολογία;

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.