« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓαϊδούρια που μαλώνουνε σε ξένον αχυρώνα...

Ανακοίνωση 328/6.4."2017"

Κάθε χρονιά, όσο πλησιάζει η εορτή του Πεσάχ των Ρωμιών, σημειώνεται κατακόρυφη αύξηση των διαφόρων αυτοαναφορικών θρησκευτικών παραληρημάτων από παπάδες, πολιτικούς, δημοσιογράφους και έτερα επαγγέλματα στήριξης της ορθόδοξης θεοκρατίας, σε βαθμό που το φαινόμενο αυτό να μην εκπλήσσει πια κανέναν εξωτερικό παρατηρητή. Το φετινό όμως πλησίασμα των "αγίων" ημερών των Ρωμιών, γέννησε νέα ρεκόρ παρακρούσεων, με τον νεωτερισμό αυτή την φορά της απροκάλυπτης επίθεσης στον πραγματικό Ελληνισμό, δηλαδή τον εθνικό, τον οποίο όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ολοφάνερα αιχμάλωτοι παραληρητικών ιδεών, αποκαλούν με τον υποτιμητικό όρο "Παγανισμός".

Το γελοίο και ταυτοχρόνως αναίσχυντο και ανθελληνικό γαϊτανάκι, ξεκίνησε με μία δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμου Μπαλαούρα στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, στην εκπομπή "Tatiana Live", για το σκάνδαλο της μεταφοράς του λεγόμενου "Αγίου Φωτός" από την Ιερουσαλήμ στην Ελλάδα με κρατικά έξοδα ενός χρεωκοπημένου κράτους, που στερεί πια ακόμα και την υγειονομική περίθαλψη στους υπηκόους του. Προσπαθώντας να πει το αυτονόητο, ο εν λόγω βουλευτής φάνηκε να φοβάται τόσο πολύ την ορθόδοξη θεοκρατία, που απέδωσε το απαράδεκτο της μεταφοράς σε μια υποτιθέμενη "παγανιστική" φύση τού εθίμου. "Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου", είπε επί λέξει. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν να μην ενισχύει το κράτος κατάλοιπα της αρχαίας περιόδου τής Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, αν ήταν αμιγώς ιουδαιοχριστιανικό (που είναι!), ο κ. βουλευτής δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνει από την δήλωση, όποιος μιλάει στοιχειωδώς καλά Ελληνικά.

Θελήσαμε να αγνοήσουμε την δήλωση, αποδίδοντας το παραλογισμό της σε πιθανή κακή γνώση της Ελληνικής, καθώς παρακάτω ο ίδιος μιλούσε για “ανεξίθρησκο κράτος”, όμως, δυστυχώς, είχε ήδη αρχίσει ο χορός της αθλιότητας. Αρκετά υπηρετικά της ορθόδοξης θεοκρατίας Μαζικά Μέσα διαμόρφωσης ποιμνίου άρχισαν να ρεκάζουν δυνατά πως ο αντιπαγανιστής βουλευτής προσέβαλλε με τις δηλώσεις του την ορθόδοξη πίστη τού ρωμέϊκου λαού και ακολούθησαν οι "υπέρμαχοί" της.

Στην εκπομπή "Γιάφκα" του ραδιοσταθμού Αlpha 989, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας των ορθοδόξων βγήκε την αμέσως επομένη, να δηλώσει αλαζονικά πως "ίσως οι κύριοι αυτοί ξεχνούν πως ο Παγανισμός έχει περάσει ανεπιστρεπτί, μετά την εμφάνιση του Χριστιανισμού στην ζωή των ανθρώπων". "Ανεπιστεπτί", είπε ο άνθρωπος! "Ανεπιστρεπτί"! Δηλαδή οι πρόγονοί μας Έλληνες Εθνικοί, που έφεραν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία αλώβητη μέσα από καιρούς άγριων διωγμών μέχρι τις ημέρες μας, αλλά και εμείς στο εδώ και το τώρα, και οι απόγονοι μας στα χρόνια που έρχονται, τι ήσαν και τι είμαστε κατά την λογική του; Aνθρωποι που δεν είχαν ή δεν έχουν το δικαίωμα να υπάρχουν, επειδή και μόνο οι χριστιανοί έπλασαν ένα παραμύθι και το ακολούθησαν;

Προσπερνώντας τον και αυτόν ωστόσο, δικαιολογώντας τον μάλιστα ότι υπερασπιζόταν, απλώς με αλαζονικό, μισαλλόδοξο και παράλογο τρόπο, τα επαγγελματικά του συμφέροντα, πέσαμε επάνω στις πολιτικές ορντινάτσες της θεοκρατίας, που έσυραν το γελοίο και ταυτοχρόνως αναίσχυντο και ανθελληνικό γαϊτανάκι μερικές πτέρυγες του τρελλάδικου παραπέρα.

Ο ευσεβής βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αυτός που πρωτοστατούσε πρόσφατα στο θρασύ ξέθαμμα του "τάμματος του έθνους", κατήγγειλε τον Μπαλαούρα ως "αθεόφοβο", και μετά την κορδέλλα του γαϊτανακίου παρέλαβε ο επίσης ευσεβής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, που κατήγγειλε ως "άθεο", "μπολσεβίκο" και "πολιτικό κάθαρμα" τον Μπαλαούρα! "Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας που αυτό το διάστημα βάλλεται συνεχώς", ήταν η ακριβής διατύπωση του ευσεβούς κ. Καμμένου.

Αναμένουμε με ειλικρινές ενδιαφέρον τους επόμενους που θα πιάσουν την κορδέλλα του γαϊτανακίου, κυρίως για λόγους ψυχιατρικής και κοινωνικής μελέτης. Αναφορικά με το σε τι πνευματικό βάθος μπορεί να φθάσει κάποιος που νομίζει πως ταυτίζεται με κάτι άλλο, το οποίο, επί του προκειμένου ο εθνικός Ελληνισμός, όχι μόνο είναι εντελώς ξένο από αυτόν, αλλά και δέχεται τις συνεχείς επιθέσεις και προσβολές του.

Ας καταλάβουν όλοι αυτοί που μαλώνουνε μέσα στην πατρίδα μας, την Ελληνική πατρίδα, πως αυτό ακριβώς που αυτοί καθυβρίζουν ως "Παγανισμό" αποτελεί την μοναδική θρησκεία που κληρονομικώ δικαιώματι ασκείται σε αυτόν τον τόπο. Ως αυτόχθων, ως προαιώνια και ως εθνική. Όλες οι άλλες, όλες μα όλες, είναι απλώς φιλοξενούμενες. Είμαστε καλοί στην φιλοξενία, γιατί είναι θεόδοτη, μάς την δίδαξε ο Θεός μας, ο Ξένιος Ζευς. Δεν θα ανεχθούμε ωστόσο όσους θέλουν να μας κλειδώσουν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και να το νέμονται αυτοί, πουλώντας ανιστορικότητα, αλαζονεία, μισαλλοδοξία και αυτοαναφορικό παραλήρημα.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.