« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΗ ΛΑΘΟΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Ανακοίνωση 330/23.4."2017"

Η ρωμέϊκη χώρα έχει αμέτρητες αιτίες να ντρέπεται, αν και οι σημαντικότερες είναι η απόλυτη πολιτισμική της κατάπτωση, το εφιαλτικά τεράστιο ποσοστό λειτουργικού αναλφαβητισμού, η πλήρης απουσία σεβασμού στoν δημόσιο χώρο και η πλήρης απουσία αισθητικής. Και λέμε "να ντρέπεται", γιατί οι άνθρωποι στα σύγχρονα κράτη πρωτίστως γαλουχούνται μέσα από μία διαδικασία που λέγεται δημόσια εκπαίδευση, και σ' αυτήν ακριβώς την γαλούχηση είναι που κυριολεκτικά έχει αποτύχει απολύτως το ρωμέϊκο κράτος, αν και το ίδιο ομολογεί, με πάσα ειλικρίνεια, πως το μόνο που το ενδιαφέρει να πετύχει μέσω της δημόσιας εκπαίδευσής του, είναι να διαμορφώνει πιστούς ορθόδοξους χριστιανούς.

Το τελευταίο ανατριχιαστικό αποτέλεσμα αυτής της αποτυχίας, μιας αδικαιολόγητης αποτυχίας που έχει γκρεμίσει ανθρώπους σε μαύρες αβύσσους βαρβαρισμού, είναι το γκρέμισμα της προτομής της Θεάς Αθηνάς έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για την ίδια μαρμάρινη προτομή, την οποία οι βάνδαλοι προ ετών είχαν συμβολικά "τυφλώσει" με μαύρη μπογιά.

Η ρωμέϊκη χώρα έχει καλλιεργήσει στα σχολεία της ατομισμό και βαρβαρότητα, και τώρα οι φυσιολογικοί άνθρωποι και οι δημόσιοι χώροι και πράγματα, υφίστανται τις άγριες συνέπειες. Κυρίως αυτά που σε άλλα, πολιτισμένα, σύγχρονα κράτη απολαμβάνουν σεβασμού, όπως οι προτομές, τα αγάλματα, τα μνημεία. Στην ρωμέϊκη χώρα, δεν ισχύει τίποτε από ό,τι ισχύει στις πολιτισμένες. Κακοποίηση και βανδαλισμός στα πάντα, από τον ανδριάντα του Ρήγα Φεραίου και του Κολοκοτρώνη μέχρι τους, αφημένους στην τύχη τους ανά την επικράτεια, αρχαίους Ναούς που δεν προσφέρονται για εισιτήριο.

Η μόνη λύση είναι αυτή η τώρα ρωμέϊκη χώρα, να ακούσει την κραυγή μας και να αλλάξει κατεπειγόντως κατεύθυνση. Να στραφεί προς το να εκπολιτισθεί. Πρώτο βήμα του οποίου είναι βεβαίως το να επανελληνισθεί.Πηγή των φωτογραφιών: http://actimon.blogspot.gr/2017/04/blog-post_22.html

 

WRONG UPBRINGING PRODUCES WRONG PEOPLE

Press Release 330/23.04."2017"

The byzantine state of Greece has many reasons to be ashamed off, but the most important ones are the absolute cultural decline, the nightmarishly high percentage of functional illiteracy, the absence of respect for public spaces and the complete absence of aesthetic appreciation. We are saying it should be ashamed because people in modern states are shaped primarily through a process called public education, and it is this process that has been a total failure. The byzantine state though is quick to declare that its primary function in education is to produce «faithful orthodox Christians».

The latest result of this inexcusable failure, which has degraded people in an abyss of barbarity, is the overthrowing of the bust of the Goddess Athena, which stood outside the cultural center of the City of Athens. It is the same marble bust that vandals had symbolically “blinded with black paint some years ago.

The Byzantine stare has cultivated in its schools extreme individualism and barbarity, and now normal people and public spaces are faced with the consequences. Objects such as statues and monuments that in other countries enjoy the respect of the public here are being defaced. In this Byzantine state nothing works as in other civilized countries. Destruction and vandalism is everywhere, from the statues of Rigas Feraios and Kolokotronis, to the abandoned ancient Temples around the country that are not suitable to be used for economic exploitation.

The only solution is for this Byzantine state to hear our scream and to change route immediately. It must embrace culture. It must be re-Hellenized.

The Supreme Council of Ethnikoi Hellenes (YSEE)

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.