« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFoxΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Ανακοίνωση 331/20.5."2017"

Για θρησκευτικούς λόγους, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει στον εαυτό του ο,τιδήποτε. Να αυτομαστιγωθεί, να ανέβει σε έναν στύλο, να κατοικήσει σε μνήμα, ακόμα και ν' αυτο-ευνουχιστεί, και εν γένει να κάνει στο σώμα του ο,τιδήποτε από όλο εκείνο το απίθανο όσο και πλουσιότατο ρεπερτόριο της Χριστιανοσύνης, του Ισλάμ και όλων των σχετικών αντιλήψεων, που δεν τα έχουν και πολύ καλά με την πραγματική, δηλαδή απτή, ευτυχία του ανθρώπου.

Αυτονόητα, κανείς δεν έχει δικαίωμα, για κανέναν απολύτως λόγο, να επιβάλει το ο,τιδήποτε στο κορμί του άλλου, πόσω μάλλον όταν αυτός ο άλλος δεν συμμερίζεται τις απόψεις του ενεργούντος. Κανείς επίσης νομοθέτης δεν έχει το δικαίωμα να καταστήσει αδύνατον για κάποιον να κάνει με τον εαυτό του εκείνο που επιθυμεί, συνεπώς όλα τα ιστορικά κρούσματα κοσμοδιορθωτισμού που ποινικοποίησαν ή εξακολουθούν να ποινικοποιούν επιλογές όπως ο αυτοχειριασμός ή η έκτρωση, είναι απαράδεκτα και μισανθρωπικά.

Στην χώρα μας, υποτίθεται πως οι εκτρώσεις δεν είναι πια παράνομες, όπως μέχρι προσφάτως επέβαλε η, από ιδρύσεως του Νεοελληνικού κράτους, κατ' ουσίαν νομοθετούσα χριστιανική θεοκρατία. Γι' αυτό και δεν κατανοήσαμε την "λογική" πίσω από την είδηση πως οι αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου Σάμου, αρνήθηκαν την χορήγηση αναισθησίας όταν πρόκειται για, μη αναγκαστική λόγω κινδύνου, διακοπή κύησης. Κάποια αναφορά που έγινε μάλιστα στην Βουλή, μας μπέρδεψε ακόμα περισσότερο, καθώς το συγκεκριμένο γεγονός επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως κοσμικό. Δεν ήταν όμως!

Η πραγματική φύση του γεγονότος αποκαλύφθηκε όταν ο εντόπιος μητροπολίτης της Ορθόδοξης Εκκλησίας έσπευσε να κάνει ανακοίνωση, η οποία ξεκαθάρισε και στον πιο δύσπιστο άνθρωπο, ότι η πιο πάνω παράλογη άρνηση είχε αίτια θρησκευτικά, αν δεν ήταν και καθαρά υποδαυλισμένη, και μάλιστα, εντελώς απροκάλυπτα, διατυπώθηκε πως οι αντιλήψεις των θεοκρατών και των πιστών τους είναι υπεράνω του νόμου! Επί λέξει ο μητροπολίτης έγραψε: "τώρα στην αιτίαση ότι ο νόμος δίνει το δικαίωμα της διακοπής της κυήσεως, όταν αυτή κριθεί ανεπιθύμητη, απαντούμε ότι πάνω από τον ανθρώπινο νόμο είναι ο νόμος του Θεού... Ο Ορθόδοξος Χριστιανός συχνά καλείται όχι να παρακούσει, αλλά να υπερβεί τον νόμο, όταν αυτός έρχεται σε αντίθεση με τον νόμο του Θεού". Ό,τι ακριβώς θα έγραφε και ο πιο φανατικός τζιχαντιστής θεοκράτης.

Να μάθει λοιπόν ο μητροπολίτης Σάμου, ότι στην δική μας αντίληψη περί Πολιτείας, τίποτε και κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο. Γι' αυτό άλλωστε και όλοι εμείς υπομένουμε καρτερικά όλες αυτές τις εξαλλοσύνες και ακρότητες των ομοϊδεατών του, κληρικών και λαϊκών όπως οι αναισθησιολόγοι της Σάμου, στις οποίες το νυν νομικό πλαίσιο τους αφήνει περιθώρια να προβαίνουν. Να μάθει επίσης, ότι το τρομακτικά μεγάλο στην χώρα μας ποσοστό εκτρώσεων, οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην πλήρη έλλειψη πραγματικής σεξουαλικής αγωγής και στην άγνοια περί των μεθόδων αντισύλληψης, για τις οποίες ευθύνται αποκλειστικώς η κρατούσα θρησκεία, η οποία, μέσω του Κράτους, κυριολεκτικά γαλουχεί τους ανθρώπους όπως και μόνον αυτή αρέσκεται.

Η Πολιτεία και τα πολιτικά κόμματα που χειρίζονται ή επιδιώκουν να χειριστούν την μοίρα αυτού του τόπου, τι λένε άραγε επί όλων αυτών; Πολύ θα θέλαμε να βλέπαμε μία κάποια, θαρραλέα επιτέλους, τοποθέτησή τους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)


«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

  1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
  3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.