ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 241/ 25. 7. «2011»

ΓΙΑ ΤΟ «ΘΕΟΦΙΛΕΣ» ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

ΚΑΙ αυτή την φορά θα προσπαθήσει να διαφύγει άσπιλος κι αθώος, όμως εμείς ΚΑΙ αυτή την φορά θα τον καταγγείλουμε.

Μιλάμε για τον Χριστιανισμό, το μονοθεϊστικό δόγμα που, όμοια με τα άλλα δύο όμοιά του, εδώ και αιώνες αιματοκυλάει την ανθρωπότητα και χύνει επάνω της το πιο μαύρο ψυχικό σκοτάδι, προκειμένου να επιβάλει την αφύσικη «αλήθεια» του, αλλά και να ακυρώσει την ανθρώπινη φυσιολογικότητα, λογικότητα και ελευθερία.

Η Νορβηγία γνώρισε τις ημέρες αυτές ένα ειδεχθέστατο μακελειό, κατά τον ίδιο τον μακελάρη «μακάβριο αλλά απαραίτητο», όπως «μακάβρια αλλά απαραίτητα» ήσαν άλλωστε μέσα από τους αιώνες και όλα τα άλλα «θεοφιλή» έργα των ομοθρήσκων του: σφαγές εθνών που αρνούνταν ν' αλλαξοπιστήσουν, ολοκαυτώματα, βασανισμοί, σταυροφορίες, εμφύλιοι πόλεμοι, όλα εξίσου «απαραίτητα», προκειμένου να εγκατασταθεί και να διατηρηθεί παγκόσμια η εξουσία της Εκκλησίας και ο θάνατος των «εθνών».

Ο 32χρονος χριστιανός Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέϊβικ μακέλεψε σχεδόν μία εκατοντάδα αθώων συμπατριωτών του για να «προστατέψει» την εδώ και 10 αιώνες υπόδουλη στον Χριστιανισμό Νορβηγία από την. «ισλαμική αποικιοκρατία», τον. «πολιτιστικό μαρξισμό» και, το ανατριχιαστικότερο, από. «τα αυτοκτονικά ιδεώδη του ανθρωπισμού», δηλαδή από το πνεύμα του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και, για να πάμε στην ρίζα, από το πνεύμα των Ελλήνων.

Έκπληκτοι δήθεν, οι δεκάδες χιλιάδες ομόθρησκοί του πολιτικοί και δημοσιογράφοι του «πολιτισμένου» (διάβαζε χριστιανικού) κόσμου, παίρνουν αποστάσεις από αυτό που είχε μέσα στο μυαλό του ο μακελάρης και προσπαθούν να το εμφανίσουν ως μία «ανωμαλία», μία «υπερβολή φανατισμού» που δήθεν μετέβαλε απότομα το υποτίθεται «υγιές» σε εγκληματικά «αρρωστημένο». Όλοι αυτοί που νυχθημερόν λιβανίζουν, υποστηρίζουν, προωθούν και διαδίδουν με κάθε τρόπο και μέσο την μονοθεϊστική ανωμαλία, όλοι αυτοί που θεωρούν θετικό γεγονός το ότι κάποτε με σφαγές και κάθε είδους θηριωδίες η παγανιστική Ευρώπη έγινε χριστιανική, όλοι αυτοί που γλείφουν και υπηρετούν τους μονοθεϊστές θεοκράτες, κάνουν τώρα τους «συνταραγμένους» από την απλώς ελεύθερη εκδήλωση εκείνου ακριβώς που υπηρετούν και διαδίδουν: του μίσους για κάθε τι το διαφορετικό, του θεμελίου της μονοθεϊστικής αντίληψης.

Αυτό που έκανε ο 32χρονος Νορβηγός χριστιανός μακελάρης το έκαναν οι ήρωες, «άγιοι», «ισαπόστολοι» και «ευλογημένοι» της Χριστιανοσύνης εδώ και αιώνες και ανταμείφθηκαν γι' αυτό με το να γίνουν ακριβώς ήρωες, «άγιοι», «ισαπόστολοι» και «ευλογημένοι». Αυτό που έκανε ο Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέϊβικ με 100 μόνον ανθρώπους, ο Καρλομάγνος στο Βερντέν το έκανε με 4.000! Αυτό που έκανε ο 32χρονος Νορβηγός χριστιανός μακελάρης δεν είναι μία «φανατική» εκτροπή, αλλά η απαλλαγμένη από αναστολές, δηλαδή ΕΛΕΥΘΕΡΗ εκδήλωση αυτού που πραγματικά είναι ο Μονοθεϊσμός σε όλες τις εκδοχές, τις παραλλαγές, τα δόγματα και τις αιρέσεις του.

Μέσα σε όλους τους αμέτρητους «έκπληκτους» και «συνταραγμένους» ήταν βεβαίως και ο πάπας Βενέδικτος, που όμως στο συλλυπητήριο μήνυμά του προς στον βασιλιά της Νορβηγίας, παριστάνει ότι βλέπει στο πρόσωπο του μακελάρη μόνο έναν. «οπαδό ακροδεξιάς ιδεολογίας»! Ούτε καν «φανατικό» χριστιανό!

Γι' αυτό και εμείς ξεκινήσαμε την ανακοίνωσή μας με την φράση ότι ΚΑΙ αυτή την φορά ο Χριστιανισμός θα προσπαθήσει να διαφύγει άσπιλος και αθώος, όμως εμείς ΚΑΙ αυτή την φορά θα τον καταγγείλουμε. Ο πάπας και όλοι οι εκατομμύρια «αθώοι» αξιωματούχοι και πιστοί του Μονοθεϊσμού, ας ξαναδιαβάσουν λίγο καλύτερα την Ιστορία της θρησκείας τους από την εποχή που σφάζονταν μέχρι βρεφών οι Χαναναίοι μέχρι τις σφαγές αυτοχθόνων ακόμα και στον 20ο και 21ο αιώνα και ας σημειώσουν τις αμέτρητες φορές που έχει ξαναειπωθεί από τα ιστορικά ινδάλματα και θρησκευτικά καμάρια τους, έστω και παραλλαγμένο, το ανατριχιαστικό τσιτάτο που μας χάρισε κυνικά αλλά με πάσα ειλικρίνεια στο πολυσέλιδο «μανιφέστο» του ο 32χρονος χριστιανός Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέϊβικ: «όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις, είναι καλύτερο να σκοτώσεις πολύ περισσότερους από αρκετούς, ειδάλλως διατρέχεις τον κίνδυνο να μειώσεις τον επιθυμητό ιδεολογικό αντίκτυπο του πλήγματος».

To μίσος για τον «άλλον», η άρνηση του «διαφορετικού», δολοφονεί. Διαχρονικά, διατοπικά και πανομοιότυπα. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς να οπλίσεις κάποιον και να του εγγυηθείς το ακαταδίωκτο ή να τον φέρεις στο σημείο ν' αδιαφορήσει για τις συνέπειες.

Όσο υπάρχει Μονοθεϊσμός, όσο υπάρχει μίσος για την διαφορετικότητα, θα διαπράττονται φρικαλεότητες. Όλα τα άλλα είναι κροκοδείλια δάκρυα και χαμαιλεοντισμοί. Απάτες απέναντι στην Ιστορία και απάτες απέναντι στον Άνθρωπο.