Ανακοίνωση 410/ 18.05."2022"

Σε ακόμα μία εξωφρενική παραχώρηση στην ελλαδική εκκλησία προχώρησε το υποταγμένο στην χριστοκρατία νεοελληνικό κράτος. Κάθε τέσσερα έτη που πλησιάζουν οι εκλογές, η αδηφάγος ελλαδική εκκλησία, αυτή που παρασιτεί πάνω στο σώμα και την ψυχή της Ελλάδος, λαμβάνει ως αντίδωρο για την εκλογική στήριξη που προσφέρει, πότε φοροαπαλλαγές, πότε νέα πακέτα ΕΣΠΑ, πότε επιχορηγήσεις άνευ εμφανούς λόγου και εξίσου εμφανούς αιτίας. Σαν τα πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ (500.000.000), μισό δις δηλαδή, που έταξε ως κοινοτικό μπαξίσι στο κέντρο της αθωνικής ραστώνης και του παρασιτισμού, ο εκπρόσωπος της ελληνόφωνης χριστοκρατίας στην Ε.Ε. κ. Σχοινάς.

Το ασίγαστο βουλιμικό πάθος του ρασοφοριάτου φαίνεται ωστόσο ότι είναι ανεξέλεγκτο και θέλει να καταπιεί ό,τι μπορεί να του αυξήσει τις ήδη υπερδιογκωμένες χρηματικές αποδόσεις. Αυτό είναι το μοναδικό κριτήριο το οποίο συντηρεί και θρέφει τον εσμό των ρασοφόρων, δεν είναι ούτε η πίστη ούτε ο Γιαχβέ ούτε ο γιός του. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να αντέξουν την θρησκεία τους και να ζήσουν ως γνήσιοι χριστιανοί ορθόδοξοι ακολουθώντας με άδολη πίστη και απαρέγκλιτη αφοσίωση της οδηγίες διαβιώσεως του Πηδαλίου.

Αυτή τη φορά η ορθόδοξη μάστιγα του δημόσιου και κοινοτικού ταμείου παρήγγειλε μια φωτογραφική νομοθετική διάταξη με σκοπό την δική της εξαίρεση και την ταυτόχρονη εξόντωση των «ανταγωνιστών» στην διαχείριση της δυστυχίας που η ίδια εν πολλοίς προκαλεί. Και η κυβέρνηση υπέκυψε και πάλι στις αναιδείς απαιτήσεις των ανεπάγγελτων ρασοφόρων. Θύμα αυτή τη φορά υπήρξε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το έργο στο οποίο είναι αφοσιωμένο, την προστασία των παιδιών.

Κι όμως αυτή η αφοσίωση και το ανθρωπιστικό έργο της προστασίας των παιδιών μπήκε στο στόχαστρο της ελλαδικής εκκλησίας, η οποία πλέον κοντεύει να υποκαταστήσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους με το αζημίωτο βέβαια. Το ορθόδοξο μαγαζί που «χτυπά» κοινοτικούς πόρους για την διαχείριση της δυστυχίας είναι εκτός συναγωνισμού καθώς είναι αφορολόγητο και δουλεύει με εθελοντές του χριστού, δηλαδή απλήρωτη εργασία. Ο όρος δε «εκκλησιαστική παιδική προστασία» ακούγεται τουλάχιστον σαν ευφημισμός, αν αναλογιστεί κανείς τα ποσοστά παιδόφιλων λειτουργών της ορθόδοξης αίρεσης του μονοθεϊσμού. Κι όμως αυτός ο εσμός είναι που ουσιαστικά συγκυβερνά μαζί με τον εκάστοτε κομματικό μηχανισμό που βρίσκεται στην εξουσία, αυτό τον Ιερό τόπο.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ