« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
English
English

Francais

Italiano

Espanol

Portuguese

Deutsch

Polska

Russian

   
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών
Αρχική σελίδα
Σχετικά με το ΥΣΕΕ
Συχνές Ερωτήσεις
Δελτία Τύπου
Μ.Μ.Ε.
Γίνετε Μέλη
Κείμενα - αρχεία
Ιστορίες Αγάπης
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
Βασικά Ελληνικά τυπικά προς χρήση των Ελλήνων Εθνικών
Ονοματοδοσία
Γάμος
Κήδευση
Τα παραπάνω αποτελούν ένα βασικό σχεδίασμα τυπικών και μπορούν να προσαρμοστούν ή διαμορφωθούν ελεύθερα από τον καθένα Εθνικό θρησκευτή σύμφωνα με τις ιδιαίτερες περιστάσεις που τον αφορούν.
Προτεινόμενοι δικτυακοί τόποι
«Εκατηβόλος»
Περιοδικό Διιπετές
Βλάσης Ρασσιάς
Ελλήνων Τόποι
Δελφύς - ΥΣΕΕ
ΥΣΕΕ Αμερικής
Ένωση Σαμίων Εθνικών
Μυθολογικό Εργαστήρι για παιδιά
Αρχαίο Αττικό Ημερολόγιο
 

Αναζήτηση στις σελίδες του ysee.gr
Powered by FreeFind
το ysee.gr έχει βελτιστοποιηθεί για τον Mozila FireFox
Υποστηρικτικά μέλη
 • Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (Υ.Σ.Ε.Ε.) έχει δημιουργηθεί με σκοπό την υπεράσπιση και ανάδειξη της αυθεντικής (Eθνικής) Ελληνικής παραδόσεως, θρησκείας και τρόπου ζωής.
  Το Υ.Σ.Ε.Ε. μάχεται για το δικαίωμα να υπάρχουμε και να ζούμε σύμφωνα με τις Εθνικές Ελληνικές αξίες και ιδεώδη, για μια κοινωνία που η δημοκρατία, η αριστεία, η ελευθεροπρέπεια, η ανθρωπιστική παιδεία και η ανεκτικότητα θα έχουν τον πρώτο λόγο.
 • Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν είναι «μία ακόμη» κίνηση στον χώρο των συγχρόνων «ελληνιστών», «ελληνιζόντων» ή «αρχαιολατρών» νεοελλήνων, αλλά μία πανελλήνια και συντονιστική, ενωτική κίνηση-ομπρέλλα, ο φορέας τής προσφάτως (2017) αναγνωρισμένης από την Πολιτεία Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, η οποία, με αδιάσπαστη ιστορική συνέχεια μέσα από αιώνες καταδίωξης, αναδύθηκε προσφάτως στον δημόσιο χώρο, επαναδιεκδικώντας τα όσα της ανήκουν.
 • Στις τάξεις αυτής της συλλογικότητος, ανήκουν όχι μόνο άτομα αλλά και ανά την επικράτεια συγκροτημένες ομάδες, καθώς και παραρτήματα στο εξωτερικό.
 • Ό,τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα το Υ.Σ.Ε.Ε. το οφείλει τόσο στην οικονομική όσο και ηθική υποστήριξη των μελών και φίλων του και για να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία του, έχει την ανάγκη, όπως όλες οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, της συνέχισης αυτής της οικονομικής και ηθικής υποστήριξης από ανθρώπους που έχουν ευαισθησίες επάνω στα ζητήματα για τα οποία αγωνιζόμαστε.
 • Η οικονομική βοήθεια των ευαίσθητων ανθρώπων είναι πολύτιμη, καθώς η χρηματοδότηση του αγώνα μας προέρχεται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών (τα μέλη υποστήριξης ή αρωγά μέλη, συνεισφέρουν ανά έτος 60 ευρώ) και τις δωρεές των υποστηρικτών μας, που μόνο αυτές κάνουν δυνατή την συνέχιση των διαμαρτυριών μας, των εκδηλώσεών μας, αλλά και διαφόρων άλλων σχεδίων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η απόκτηση σειράς βωμών και Ιερών, καθώς και η ίδρυση μίας Πολυθεϊστικής Βιβλιοθήκης.
Οι υποστηρικτές μας (μέλη υποστήριξης, αρωγά μέλη) συνεισφέρουν ανά έτος 60 Ευρώ.

Those wishing to support our struggle for the moral defense of the Hellenic Ethnic Religion and for its institutional restoration, may pay an annual membership fee of 60,00 euros, payable via paypal (please click on the relative button on the upper right side of our english page).

Via the same path you may also donate any other amount that you consider helpful to our cause.

To complete your membership registration, please also fill the form below.
Thank you for your participation in our sacred struggle

H κατάθεση της οικονομικής ενίσχυσης μπορεί να γίνει στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:

 • ALPHA BANK με αριθμό 385 - 002786 - 000019 (δικαιούχος Κ. Κεχαγιάς)
  ΙΒΑΝ GR36 0140 3850 3850 0278 6000 019
  BIC CRBAGRAA

Αφού καταθέσετε την οικονομική ενίσχυση συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη είσπραξης και για να ενημερωθείτε για τα προνόμια των υποστηρικτικών μελών μας (τα πεδία με τον αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά). Προσοχή: για να γίνετε υποστηρικτικό μέλος του Υ.Σ.Ε.Ε. πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.

Η ετήσια οικονομική συνδρομή είναι 60 Ευρώ, κι η ανανέωση της οικονομικής συνδρομής γίνεται κάθε χρόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Εάν θέλετε να εγγραφείτε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία, εάν είστε ήδη μέλος και θέλετε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας πηγαίνετε εδώ.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ
 
ΕΠΙΘΕΤΟ
SURNAME
*
ΟΝΟΜΑ
FIRST NAME
*
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ADDRESS
*
ΤΑΧ.ΚΩΔΙΚΑΣ
ZIP CODE
*
ΠΟΛΗ
CITY
*
ΧΩΡΑ
COUNTRY
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
TELEPHONE
*
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ.:
E-MAIL:
*
FAX:
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
OCCUPATION
ΣΠΟΥΔΕΣ:
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
YEAR OF BIRTH
*
ΦΥΛΟ
SEX
ΣΧΟΛΙΑ
NOTES
    Μάθατε για το ΥΣΕΕ από:
Γλώσσες που γνωρίζω άριστα
Αγγλικά
Γαλλικά
Ιταλικά
Ισπανικά
Γερμανικά
Γνώσεις / Ικανότητες
Νομικά
Δημοσιογραφία
Αρθρογραφία
Μουσική
άλλο
Σημαντικό: συμπληρώνοντας αυτή την αίτηση αυτόματα αποδέχεστε και την πολιτική δήλωσης προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων όπως αυτά διατυπώνονται απο το ΥΣΕΕ εδώ (ανοίγει σε νέο παράθυρο).

«Είμαστε οι Ινδιάνοι της Ελλάδος»


 

Δελτίο Τύπου 185 / 13. 5. 2006

Με ημερομηνία 7 Μαϊου 2006 απεστάλη Υπόμνημα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) αναφορικά με την ανάγκη για:

 1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
 2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ»
 3. ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ

στους κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υπουργό Πολιτισμού,

με κοινοποίηση σε 16 ακόμα σχετιζόμενους με το ζήτημα φορείς (διεθνείς Οργανισμούς, Ελληνικά πολιτικά Κόμματα, Μη κυβερνητικές Οργανώσεις, κ.ά.).

Το κείμενο του Υπομνήματος βρίσκεται εδώ  Αναφορά στο υπόμνημα του ΥΣΕΕ προς την κυβέρνηση σχετικά με τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ του Σάββατου 13.5.2006

[ δείτε την σελίδα ]Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εθνικών Θρησκειών
, που είχε θέμα «Οι Υψηλές Αξίες των Προχριστιανικών Παραδόσεων και Θρησκειών», πέρασε πια στην Ιστορία, όχι τόσο ως το μεγαλύτερο έως τώρα πολιτιστικό γεγονός στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στις προχριστιανικές παραδόσεις των λαών της γής , αλλά, κυρίως, ως ένα πέρα για πέρα επιτυχημένο διεθνές συνέδριο ...
[ περισσότερα ]

 © Πνευματικά δικαιώματα Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών
Τα περιεχόμενα καθώς και οι υπηρεσίας του δικτυακού τόπου ysee.gr διατίθενται στους επισκέπτες του για προσωπική χρήση και ενημέρωση και δεν επιτρέπεται η χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή μη, χωρίς την έγγραφη άδεια του Υ.Σ.Ε.Ε. Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους δικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά και σύνδεση με το ysee.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου ysee.gr για υβριστικούς ή δυσφημιστικούς σκοπούς. Το Υ.Σ.Ε.Ε. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων στις οποίες μπορεί να οδηγούν συνδέσεις από το ysee.gr καθώς και για το περιεχόμενο των κειμένων που αναρτώνται στην Αγορά από τους χρήστες.