Ανακοίνωση 400/ 15.07."2021"

ὅτι πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια (Ψαλμοί 95-5)
ἀλλ᾿ ὅτι ἃ θύει τὰ ἔθνη, δαιμονίοις θύει καὶ οὐ Θεῷ· (Παύλου Προς Κορινθίους Α’ κεφ.10 εδαφ.20)

Τα ίχνη μιας ακόμα εθνοκτονίας που συντελέστηκε στο όνομα του ερημικού θεού της Γαλιλαίας ενάντια στα «πρώτα Έθνη» του Καναδά, έρχονται στο φως, καθώς ανακαλύπτονται μαζικοί τάφοι κακοποιημένων παιδιών γύρω από χριστιανικά οικοτροφεία στα οποία φυλακίζονταν τα παιδιά των ιθαγενών. Αυτή η «ανακάλυψη» καταδεικνύει και στον πλέον δύσπιστο πλην όμως ορθολογικά σκεπτόμενο, ότι ο μονοθεϊσμός ήταν και είναι ο κυριότερος εχθρός του ανθρώπινου πολιτισμού της Ελευθερίας και του ορθολογισμού, ενάντια στα οποία αρνείται πεισματικά να καταθέσει τα θρησκευτικά του όπλα, παρά την ιστορική υπενθύμιση της «αγίας γκιλοτίνας» της Γαλλικής επανάστασης που περιόρισε έστω και λίγο την θεοκρατία της Ευρώπης.

Τα «οικοτροφεία μεταστροφής» αποτέλεσαν μέχρι την δεκαετία του 1970!! το εργαλείο για την συστηματική εθνοκτονία ενάντια στα «Πρώτα Έθνη» του Καναδά, που ακολούθησε η καθολική εκκλησία υπό την ανοχή ενός κράτους που υπήρξε έρμαιο και ενεργούμενο των καθολικών μονοθεϊστών. Σε μια ξεδιάντροπη κρίση ειλικρίνειας η δολοφονία του Εθνισμού των αυτοχθόνων, ονομάστηκε από το ίδιο το Καναδικό κράτος ως: «Τελική λύση στο πρόβλημα των ινδιάνων». Τα απαχθέντα παιδιά των αυτοχθόνων υπέστησαν κακοποίηση κάθε είδους και μια συνεχή πλύση εγκεφάλου με σκοπό να αρνηθούν τον Εθνισμό τους και να στραφούν εναντίον αυτού. Ό,τι ακριβώς συμβαίνει και σήμερα στα κατά όνομα μόνο ελληνικά σχολεία, που μετατρέπουν τα ελληνόπαιδα σε ορθόδοξους γενίτσαρους μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών, η κατεύθυνση του οποίου δεν έχει αλλάξει από την εποχή των ανθελλήνων τριών Ιεραρχών και έχει έναν μόνο στόχο, να κάνει τα παιδιά να μισήσουν τον εθνικό τους εαυτό.

Η καθολική εκκλησία ως ο θρησκευτικός προϊστάμενος αυτής της ανελέητης εθνοκτονίας η οποία στοχεύει στην εξάλειψη της πολιτισμικής μνήμης των αυτοχθόνων του Καναδά, αρνείται πεισματικά να ζητήσει συγνώμη για τα εγκλήματα των υφισταμένων της. Έτσι όμως αποδίδει στην άρνησή της, την βεβαιότητα ότι θα εγκληματήσει ξανά και ξανά μόλις της δοθεί η ευκαιρία και οι συνθήκες το επιτρέψουν. Η σιωπηλή δολοφονία της πολιτισμικής μνήμης, δηλαδή του Εθνισμού, όσων πολιτισμών είχαν την ατυχία να βρεθούν αντιμέτωποι με το Imperium της μονοθεϊστικής ύβρεως, ξεκίνησε από την Ευρώπη της εποχής του «μεγάλου» Κωνσταντίνου. Οι πρώτοι που υπέστησαν την εθνοκτονία του επεκτατικού μονοθεϊσμού που απεχθάνεται τις ιδιαίτερες εθνικές παραδόσεις, ήταν οι Έλληνες Εθνικοί και ακολούθησαν όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί, πριν τα χριστιανικά κακουργήματα φτάσουν στην Αμερικάνικη ήπειρο.

Το χρώμα του δέρματος και ο τόπος καταγωγής των πρώτων εποίκων της Αμερικής είναι δευτερεύουσας σημασίας έναντι του μονοθεϊστικού τρόπου αντίληψης που «διάβαζε» τον Εθνισμό των Ινδιάνων σαν τάχα διαβολική κατασκευή που πρέπει να υποστεί την «τελική λύση» της ολοκληρωτικής εξολόθρευσης. Για τον μονοθεϊστή ο «άλλος» πρέπει να εξολοθρευτεί διότι βρίσκεται εκτός της πραγματικότητος του θείου σχεδιασμού, «υπάρχουν μόνο δύο πραγματικότητες: η εκκλησία και οι εχθροί της», όπως ομολόγησε ο άγιος Εφραίμ. 

Η επεκτατική λαίλαπα του μονοθεϊσμού που εξοντώνει τις Εθνικές παραδόσεις των λαών συνεχίζεται μέχρι σήμερα υπό τον καλλωπισμό των «ιεραποστολών», όπου πεινασμένοι και διψασμένοι άνθρωποι εκβιάζονται με νερό και τροφή για να απαρνηθούν την θρησκεία των προγόνων τους και να γίνουν χριστιανοί ή ισλαμιστές για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Ακόμα και το χρεοκοπημένο ελληνικό κράτος χρηματοδοτεί τις ορθόδοξες ιεραποστολές που συνεχίζουν να εξολοθρεύουν τις Εθνικές παραδόσεις στην Αφρική και την Ασία, προς δόξα του γιαχωβά. Σε μια φυσιολογική ανθρωπότητα η πολυμορφία των Εθνικών Παραδόσεων και πολιτισμών θα ήταν το ευκταίο προς υπεράσπιση και όχι προς εξάλειψη και οι κάθε είδους «ιεραποστολές» θα είχαν από καιρού κηρυχθεί εγκληματικές πρακτικές ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό. 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοί, οι «Ινδιάνοι της Ελλάδος», είμαστε οι απόγονοι των πρώτων θυμάτων της εγκληματικής εκστρατείας που ξεκίνησε πριν 17 αιώνες ενάντια στον Ελληνικό Εθνισμό με το θεολογικό πρόσχημα της ανθελληνικής ορθοδοξίας ότι δήθεν «ὅτι πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια». 

Μοιραζόμαστε τις κοινές εμπειρίες με κάθε εθνική παράδοση που έχει υποστεί την εθνοκτόνα δράση του μονοθεϊστικού οδοστρωτήρα και απαιτούμε μια έμπρακτη συγγνώμη από τους πνευματικούς τουλάχιστον απογόνους και φυσικούς συνεχιστές της ορθόδοξης αίρεσης, ως ένδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας και ως εχέγγυο ότι δεν θα επαναλάβουν την εθνοκτονία εναντίον των Ελλήνων εκτός κι αν θεωρούν την εξάλειψη του Εθνισμού ως το έργο με το οποίο αγάλλεται ο σωτήρας τους.